torstai 30. kesäkuuta 2011

Meneehän se lujaa..

Mutta unohtaa mennessään ne kontaktit. Pöh. Reimalla siis eilisissä HAU Openin kisoissa virallisen kakkosluokan nopein aika, mutta sillä pääsee 7.sijalle, jos supermiesloikkaa kahden kontaktit. Niissä ei ollut päätä eikä häntää, huutaa vaan mennessään. Kaikista kohtakteista pamautti läpi pysähtymättä, tosin onneksi keinulla reagoi siihen liikkeeseen.

Muuten oli oikein kevyt ohjattava. Alkuun hieman paha kulma kepeille, jossa töksähti ja vauhti tyssäsi hetkeksi. Olisi siis voinut olla sujuvampi. Putkiin irtosi hyvin, rengaskin löytyi mallikkaasti. Yhdelle putkelle unohdin kertoa Reimalle etukäteen, ettei olisi suotavaa tulla tuhatta ja sataa ulos, joten pamahti sieltä aika lujaa ulos ja lukkojarrutus päälle juuri ennen mun jalkoja. Vastasella kädellä tuli varsin hyvin esteen ja loppusuoralla sitten lujassa vauhdissa haki aika paljon hyppyä, kun esteiden välit oli aika suuret. Parannettavaa siis löytyy, mutta alkaa olemaan jo aika sujuvaa.

Papukin oli mukana turistelemassa ja avustamassa jäätelön syömisessä. Ihan kivasti rauhoittui olemaan ja istuskeli kehän laidalla. Ihmisille heilutteli häntää ja kyseli adoptiomahdollisuuksista. Hassu karvanassu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti