sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Viikon töhellykset

Tiistaina agilitattiin tuttuun tapaan ja aikamoista vänkyrää mentiinkin edellisen ryhmän jäljiltä. Ihan kivasti kuitenkin selvittiin. Muutamia ajoitusjuttuja täytyy muistaa ja treenata. Heidille suurkiitokset Reiman karvojen eliminoinnista eli taas on rekku vähän kevyempi ja sieltä alta paljastui melkoisen timmissä kunnossa oleva nuorimies.

Välillä ollaan muistettu jumpatakin taas. Pitäisi siinä ryhdistäytyä paremmin, jotta taas kehdataan mennä käymään fyssarille. Päivittäin ollaan tehty kontaktitreenejä kotona. Papulle asia tuottaa päävaivaa ja turhautumista. Meteli on melkoinen, kun ei pääsekään ruokakupille, kun yrittää vähän oikoa asiaa. Reimalla taas toimii ihan kivasti kotona homma. Radalla onkin sitten aivan eri asia, kuten alempaa voi lukea.

Torstaina tehtiin hyppytekniikkaa ja yllätykseksi kumpikin veti ihan nätin näköistä perussarjaa 15 cm rimoilla. Oikein hyvä homma. Selkeästi keskittymistä havaittavissa ja vauhti on mukava molemmilla.

Lauantaina korkattiin kisakausi ja penkin allehan se meni. Saviojan radat oli oikein kivoja, joskin ansakohtia löytyi. Meille suurimmaksi ansaksi koituivat kontaktit. Ihan nätisti ohjautui ja kuunteli, mutta kontaktiesteillä alkoikin sitten huutaminen. Kummastuttaa se, että tuleeko sille jokin yhtäkkinen blackout kisaradalla vai mistä on kyse, kun huuto alkaa ja homma näyttää siltä, ettei olisi koskaan asiaa treenattu.
1.radalla olin itse vähän tyhmä ja valttamaton enkä ottanut Reimaa kantoon ekan kontaktiloikan jälkeen. Enkä myöskään toisen. Kolmannelta sitten. Mikä lie aivotus sitten oli tässä. Toiveita kai siitä, että edes jollekin osuisi. No ei osunut.
2.radalla sitten pysyin päätöksessäni. 6.esteeltä koira kantoon, kun possutteli taas törkeästi. Harmittaahan se. Muuten etenisi niin kivasti ja kohtuu vauhdillakin, mutta kun ei osu kontaktille niin ei osu.

Treenihallille pohtimaan asiaa ja odottelemaan parin viikon päästä olevaa Niinun ja Sadun kontaktivalmennusta. Oikeastaan sen jatko-osaa. Kisoihin ei ole asiaa ilmeisestikään nyt pitkään aikaan. Oikeisiin ainakaan.

Muuten on järjestelty kevään tokokuvioita ja kurssia on tiedossa niin täällä lähempänä kuin Suomen koiraurheilun Mekassa Turussakin. Vaikka mitäs sillä on väliä, kun tuo keksii kokeissa kuitenkin sitten taas jotain ihan omaa jäynää. On ne niin velikultia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti