keskiviikko 7. elokuuta 2013

Hei, me treenataan!

Mutta nytpä treenataankin tokoa. Ja pitäähän niitä taitoja  päästä kokeilemaankin, joten kahteen kokeeseenkin on ilmoittauduttu. Jes. Hyvällä mallilla mennään ja tekemistä on rakennettu ja liikkeiden välit on kivalla mallilla. Noudossa on menossa oma kuurinsa, mutta hyvältä näyttää sekin tällä hetkellä. Jäävät liikkeet ovat kokeneet pienen takaiskun, mutta kyllä me nekin korjataan vielä.

Ainoa pettymys on siinä, että ei me taideta voittajaan päästä tämän vuoden puolella, mutta mitäs sitten. Mielummin nyt rakennan rauhassa hyvät pohjat tekemiselle ja sitten ruvetaan lisäämää uusia liikkeitä. On niitäkin jo kuitenkin osaksi tehty, mutta muutamat hieman toisiinsa sidoksissa olevat jutut pitäisi saada nyt vielä selkiintymään.

Ensi viikolla päästään taas aginkin pariin, jota ei olla tehty sitten heinäkuun alun. Nyt on vaan lomailtu ja doboiltu ja tokoiltu. Pojat oli Pellingissä ihan kuumana onkimiseen ja kohoon. Eihän siinä kauaa sitten mennyt, kun kuuluikin plumpsis ja Reima oli tipahtanut laiturilta. Hölmöläinen vielä päätti kokeilla kohon metsästystä uimalla. Onneksi sen verran järkeä oli päässä, että tajusi sittenkin matkan olevan liian pitkä ja kääntyi takaisin rantaan. Reiman hermorakennetta koeteltiin myös moottoriveneretkellä ja kamalaahan se ryskiminen oli. Papu tyytyi matkustamaan kaikessa rauhassa, mitä nyt vähän yritti kuikuilla maisemiakin välillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti