torstai 24. lokakuuta 2013

Enää ei ahista..

Vaikka eilen taas ahistikin. Papu oli illalla pullea ja joi mun mielestä enemmän kuin normaalista. Sama pulleus jatkui aamullakin eikä tilanteeseen tullut aamulenkin jälkeen muutosta. Vesimäärä juomakupissa siis tarkkailuun. Nyt tiedän, että kuppiin menee litra vettä ja harvoinpa nuo sitä tyhjäksi ovat juoneet päivän aikana, joten ongelmaa ei pitäisi olla vedenkulutuksen suhteen.

No iltapäivästä pullero ja sen kaveri lähti aksaamaan. Papun tuuppasin ensin toiseen häkkiin ja aloin ottaa Reimaa seuraavaan. HETKONEN! Mitä siellä toisessa boksissa oikein oli??! Silppua! Muovisilppua! Jaahans. Miksiköhän kevytboksin sivuovi oli aivan auki?

No tietty siksi, että sileäkarvainen ärsyttävän pikkunälän riivaama koissu on nykertänyt sivuoven vetoketjut auki, sniikannut boksien välistä tsekkaamaan tarjonnan, pihistää kana chipsit ja syö ne salaa boksin sisällä, jottei jää heti kiinni tihutyöstä. Ei ihme, että on vähän pulleutta ja hirveä jano. Hoh.

Tämän viikon tulos so far: Papu & Nälkä - Ilkeä ruokaa säännöstelevä omistaja: 2-0.

Eipä mennyt aksat tänään taas ihan putkeen ja junnattiin esteitä 1-8 aikalailla koko aika. Valssit meni väärille puolille esteitä ja välillä koirakin. Takaakierto-päällejuoksun jatko kiemuralla seuraavalle esteelle ei ottanut onnistuakseen tai jos onnistukin, niin seuraava persjättö jäi haaveeksi. Onneksi sen pystyi korvaamaan takaaleikkauksella. Huikein suoritus oli puomin itsenäinen kontakti ja keppien leijeröinti. Sitä ei oltu koskaan vielä ennen tätä päivää tehty.

Sitten vielä tokoiltiin. Hienosti odotti maaten, kun laitoin ruudun tötsät paikalleen. Pääkin meni maahan. Palkattomuudet paranee.Seisominen oli hukassa. Eka tunnari täydellisesti, tyhmänä otin sen uudelleen. Tuloksena voimallista puremista palautuksessa.Äst. Note-to-myself: jos tekee hyvin, kerta riittää. Ruutua alkoi tarjoamaan hyvin. Eka näyttämällä, muut tarjoten. Kiertää niitä kartioita ja menee nyt sivulta sisään, mutta menköön. Siirtely on seuraavaksi treenilistalla. Kuitenkin hyvät treenit ja hyvä mieli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti