keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Empimistä ja treeniä

Eniten pohtimista on aiheuttanut herra Bond: välillä kokeilee rajoja kovastikin (tai no, ei pahasti. Kiltti on kuitenkin), mutta kokeilee onko kaikkea pakko uskoa. Lisäksi on kaikenlaisia omia juttuja, joista ei meinaa luopua. Bongaa pupuja tai viimeisempänä valojen bongailu. Silmää tuo siis käyttää ja bongaa asioita. Haaste onkin saada nämä toiminnot katki. 

Treenejä ollaan kuitenkin jatkettu ja Leenan kurssilla käyty oppimassa kontakteja. Viimeisimpä nyt vaihdettiin boksijuoksentelu suihkumattojuoksenteluun. Eipä ollut haaste eikä mikään Bondille. Hyvin hakeutui sille, mutta banaania ei vielä osaa juosta kahden ihmisen välillä. Lisää vahvistamista ja 2o-2o aloitettiin myös eilen. 

Tokossa on edetty vähän ja tunnari pysyy kivasti Bondilla suussa, mutta sen kanssa ei voi vielä liikkua. En tiedä miksi.

Reiman kanssa ollaan työstetty kiertoa, sinne irtoamista ja sen tekemistä tunnari suussa. Peruutuskin sujuu jo pari metriä. Sivutuotteena Reima oppi myös peruuttamaan minun ympäri. Hauskaa on se ja tokon treenailu, kun sitä pipo löysällä tekee. Oltiin myös treenailemassa muiden kanssa ja tehtiin temppurataa. Jo ennen rataa Reima varasti noutokapulan ja sama meno jatkui muutenkin. Ruutu löytyi tällä radalla pariinkin kertaan ja toisella kerralla näppärä avustaja oli sieltä jo ehtinyt poistaa targetinkin vaikkei ollut tarkoitus. Tunnaria tehdessä ei ollut nenä auki sitten yhtään ja sieltä sitten tuli kapuloita oikein urakalla. Positiivista sekin, että toi niitä. Eihän siinä voinut muuta kuin nauraa, joten kaikilla oli hauskaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti