sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Babyaksaa

Nyt on kaikki kolme koiraani osallistuneet saman aluevalkkuryhmän treeneihin. Bondi siis tänään vuorossa ja nyt tiedetään, että tyyppi osaa tehdä valssin ja peruskäännöksen. Takaakiertokin sujuu. Kehuja tuli kontaktinotosta, joskin aksassa olisi tärkeämpää katsoa eteenpäin kuin jahdata ohjaajaa. Onneksi penne on pätevä ja lelun mukaan ottaminen saatiin myytyä yhdellä toistolla. Tyyppi myös hyvin pätevästi luopuu lelusta ja malttaa suorittaa tehtävän ennen palkalle syöksymistä. Ihan kiltti kaveri, joka tekee kaiken hipihiljaa. 

Jotain tuhmaakin on onneksi eli Remen kanssa ovat liittoutuneet ja tääkin tyyppi repii ja rikkoo lelut. Eli täytyy varmaankin niitä lelusponsseja ruveta katsomaan. 

Omaksi läksyksi tuli opetella ohjaamaan ISOA koiraa. Eli sitä ei tarvitse saatella jokaisella esteelle, vaan lähetys ja sitten menoksi. Mutta, kun se on niin pieni vielä.. Ei vaan, pakko ruveta ottamaan etumatkaa tai muuten ollaan kohta ongelmissa, kun tyyppi painaa tuhatta ja sataa ohi. 

Tosin pitää edelleen pitää pitää mielessä se, että ei oo kiire mihinkään tuon tyypin kanssa. Pitää rakentaa jälleen kerran niitä kuuluisia pohjia kuuluisasti ihan rauhassa. Mutta että mää nautin! Nautin siitä tekemisestä, hiljaisuudesta ja siitä ettei ole mitään paineita tällä hetkellä. Hissuksiin ja hauskaa pitäen mennään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti