maanantai 9. syyskuuta 2013

Hei me nollataan taas!

Kisoissa taas viikonloppuna! Mentiin vaikka vähän epäilyttikin mitä siellä tapahtuu ja tuleeko taas iso harmistus. Kokeiltiin uusia rutiineja ennen kehäänmenoa vaihtelevalla menestyksellä. Ennen kehään menoa namien tiputtelua maahan ja hengailua. Oli ihan nätisti siinä ja jopa rauhoittui välillä makaamaan. Kova yritys oli saada bongaamaan palloa, mutta se jäi vähän puolitiehen. Juoksutarkastusta ei oikeastaan edes huomannut ja annoin vain olla, kun siinä kerran oli ihan ok. 
Huuto alkoi melkolailla heti, kun riviin päästiin. Eli siinä on joku juttu, mistä sitten ottaa sen paniikin. Huomattavasti nätimmin oli tällä kertaa eikä vängännyt vieressä. Koitin olla vieressä, silitellä ja rauhoitella ja saada bongaamaan palloa, mutta ei Reima oikein siihen pystynyt. Nätisti kuitenkin istui ja siitä sitten maahan kuten muutkin ja huuto päälle. Ei laittanut päätä maahan. Huusi koko ajan, mutta pysyi. Kahden minuutin kohdilla oli käynyt istumassa, mutta päättänyt sitten kuitenkin jatkaa makoilua. Yksi koira oli rivistä lähtenyt kesken kaiken. Hyvä nolla kuitenkin mun mielestä. Piilo oli aika kaukana kuitenkin.

Yksilöliikkeistä ei nollattu yhtään liikettä! JES! 
Seuruu 8,5, haahuili jonkin verran ja ennen liikettä lähti jonkun hajun peräänkin. Vähän poissaoleva. Ei parasta ollenkaan, joku virityksissä meni vähän vikaan nyt.
Jäävien valmistelevat osuudet oli huonoja ja molempiin jouduin antamaan kaksi käskyä. Ekalla käskyllä vaan tiivisti ja paransi seuraamista. Ei myöskään noussut ekalla käskyllä istumaan kummassakaan. 7 ja 7,5. Maahanmenossa mulla on aika voimakas vartaloapukin, mutta seisomisessa en tainnut edes huitaista kädellä.
Luoksari oli hieno, pientä banaania ja ei ihan seinään pysähtynyt, 9.
Kaukot ok, pientä eteenpäin menoa ja toinen istuminen tarvitsi kaksi käskyä, kun just joku häiriö tuli mitä piti vilkaista ja viimeinen maahanmeno oli hiipimistä. 7.
Hyppy oli jännittävä, koska sitä piti käydä haistelemassa ja siinä sitten jo liikkurikin oli, että kutsupa sitä pois ennen kuin nollaantuu. Haukun kanssa sitten yli, 9,5.
 Nouto oli taas perinteinen, innokkaasti kapulalle ja takaisin, metriä ennen mua alkaa hiipiminen ja pureskelu. Tuli kuitenkin sen verran lähelle, että sain otettua kapulan ennen kuin pudotti. Koska ennen liikkurin käskyä, niin siitä penaltia. 7,5. Tää oli ehkä ainoa mun black out, kun en tajunnut sanoa sivu-käskyä. 
Kiljui aikalailla väleissä ja perusasennoissa, mutta yhtään haukkua ei tullut tälläkään kertaa. Vaikutelmasta 7,5.
Yhteensä 135,5 ja kolmostulos.
Hyvä fiilis kuitenkin kaikenkaikkiaan, että mentiin yrittämään. Ei jäänyt mitään kammoa. 
Treenilistalle kuitenkin seuraavat asiat:
- Paikkamakuun ja kehäänmenon valmistelu
- Yksilöliikkeiden kehäänmeno ja tsäpäkämpi aloitus
- Jäävät, kuuntelu
- Noudon loppuosa
- Luoksarin loppuosa
- Kaukojen häiriöt
- Nopeammat perusasennot ennen liikkeitä
- Kontaktitreeniä
- Pallon bongausta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti