tiistai 2. kesäkuuta 2015

Keep your face to the sunshine and you cannot see a shadow.

Ja silleen me sitten Reiman kanssa tehtiin. Aurinkoinen keskiviikkoja aurinkoiset treenit. Puolituntia meni Reimaa viritellessä, mutta sen jälkeen kaikki sujui kuin tanssi. Aivan fantastinen koira. Ei sen niin väliä päästääkö koskaan kisaamaan, mutta me voitettiin se maailman mestaruus noissa treeneissä. Me oltiin yhdessä ja homma toimi kuin junan vessa. Mahtava koira. Teki hyvät häiriöt, zetan ja paikkamakuussakin oli kuin vanhatekijä.

Bondinkin kanssa ollaan treenattu. Pito etenee pikku hiljaa. Perjantaina oli agin alkeiden viimeinen kerta ja ei se nyt ihan putkeen mennyt. Treenilistalle lähtöjä/ pysymisiä. Pitää muistaa itse kehittää siitä aktiivinen leikki eikä passiivinen tylsyys.

Bondin kanssa käytiin myös Nina Mannerin tokopäivässä Forssassa ja siellä sitä lystiä oli. Häiriöitä pitää treenata, sen verran paha rasti oli viereisen kentän agility. Pätevä poikanen teki kuitenkin hyvää työtä ja välillä saatiin yhteyskin pelaamaan.
Tälleen tässä nyt käy pidon kanssa

Kun ei malttais odottaa ollenkaan

Ja koska Bondi peruutteli, mentiin sitten aitaa vasten

Kiinnostaa

maltti paranee
Valmiina lähtöön

Täysii!

Ja perusasento

Loppuleikit

Tällä viikolla alkoi Bondilla kontaktikurssi eli niitä aletaan nyt aksassa rakentamaan sekä ostoslistalla ovat pujottelukepit, jotta niitäkin päästää testaamaan. Tarkoitus on lähteä 2by2:llä niitä ratkomaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti