sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Time flies, whether you’re wasting it or not.

Viime päivityksestä on tovi, mutta ei täällä ihan jouten olla oltu. Remen vatsa on saatu (kop kop) jokseenkin kuosiin ja palattu normaaliin ruokaankin suurimmaksi osin. Hyvä niin. Herkkujen kanssa pitää vielä vähän olla tarkkana, mutta tilanne on nyt jokseenkin kuitenkin normaali. 

Sitkeät flunssat taikka flunssa on häirinnyt treenejä ja siitä johtuen jäi Lentsun tokopäivä väliin. Niin paljon, kun sitä oli odotettu ja Bondin kanssa oltin intopinkeinä, niin eipä vaan ollut kuntoa lähteä koko päiväksi tien päälle. Vielä enemmän harmitti se, että olivat oikein teemana treenanneet pitoa ja saaneet asiaa alulle kaikilla. Onni onnettomuudessa toki oli se, että tuuraamaan pääsi Anna ja saivat Martan kanssa hyviä vinkkejä päivästä. 

Bondilla juu ongelma se, että tunnari menee palasiksi ja on kovin hätäinen sen pidon kanssa. Ei myöskään osaa irroituskäskyä ja ihan itse olen tehnyt hommaa tunnaria heittämällä --> ei hyvä idea. Nyt tunnari on siis saalis, johon hyökätään kiinni vaikka tehtäisiin pitoa ihan paikaltaan. Mielentilaa pitää siis muuttaa ja saada sitä tarttumista rauhallisemmaksi. Hyvällä alulla tässä ollaan ja Lentsun huippuvinkki oli miettiä ajoitusta. Pitää olla itse nopeampi halutun asian merkkauksessa. Tällä ollaankin sitten edetty ja pieni matka asian suhteen.

Reiman kanssa ollaan käyty Korrin Riitan koulutuksessa ja ensin mietittiin ruutua ja sen bongaamista. No ihan kivasti sinne nyt menee ja irtoaa. Seuraava ongelma/ haaste on opettaa oikea paikka ruudussa. Sitäkin on tehty nyt sisällä kotona eli ihan lätkälle menoa. Tehtiin myös uutta tötsän kiertoa ja pitää vahvistaa sitä irtoamista siinä vielä. Toisella kerralla pohdittiin kehääntuloa ja kehätarkastusta, mutta Riitan mielestä niissä ei ollut ongelmaa. Siirryttiin sitten kaukoihin ja niissä paikallaan pysymiseen. Sivunamit otettiin tähän testiin ja hyvin alkoivat toimimaan. Hitsin hyvä fiilis treenata ja taas tuntuu, että homma nytkähtelee kohti kisakehää.

Bondin kanssa on vähän myös aksattu, mutta tauko oli tehnyt tehtävänsä molemmille tai ehkä enemmän mulle. Pihalla olin ku lumiukko. Bondi teki kyllä vaikka vähän oli unohduksena esteiden bongaus. Kovasti reagoi mun liikkeeseen ja esteet siinä unohtuvat, mutta näitä pitää vahvistaa nyt kesällä. Superpätkän teki kuitenkin ja voi vitsit sitä vauhtia ja hiljaista etenemistä! Oon taivaassa! Siitä tulee niin hieno!

Papu on käynyt raunioilla ja toimii siellä niin moitteettomasti. Superhieno ja pätevä tyyppi bongaa kyllä hajut ja tekee työtä käskettyä. Ja on ihan pähkinöinä töissä olemisesta!

2 kommenttia:

  1. Kaihan sä oot Bondin kanssa tehny ihan esteen tarjoamisia? :)

    VastaaPoista
  2. Joo toki. Tässä oli vaan liki kuukauden tauko alla ja sitäkin ennen niitä tarjoamisia ei nyt sen miljoonaa kertaa ole vielä tehty eli lisää treeniä! :D

    VastaaPoista