perjantai 7. lokakuuta 2011

Hyppytekniikkaa

Torstaina otettiin lisäoppia Ulla Kaukoselta ja surullista kuultavaahan se oli. No ehkä vähän positiivistakin.
Reimalla perussarja menee hyvin, vaikka alussa ripsikin rimoja ja meni vinoon. Korjasi kuitenkin oma-aloitteisesti, kun vähän vinoilla rimoilla avitettiin. Lantiossa on jotain häikkää ja siksi nyt onkin fyssariaika varattuna ensi viikolle. Katsotaan mitä siellä sanotaan. Muuten meille tulikin sitten treenattavaksi kasvavaa sarjaa, korkeutta, pitkiä välejä ja mitäköhän vielä. Katsotaan tarkemmin, kun Sihteeri Summanen saa muistiinpanot kirjoitettua puhtaaksi. Positiivista oli kuitenkin se, ettei Reima ollut läski ja osasi istua oikein.

Papua tsekattiin myös. Perussarjaa ehdottomasti speed pumpeilla ja sitten avitettiin vielä pidentämään hyppyä, kun jostain syystä tulee liian aikaisin alas. Voima puuttuu ponnusta, joten set pointtia siihen lääkkeeksi. Kasvavaakin kokeiltiin, mutta siinäkin pientä takeltelua. Perusjuttujen treenaamisella siis nyt mennään Papun kanssa ja haetaan pomppuun voimaa ja varmuutta tekemiseen.

Muuten pojilla oli päivän saldona uuden vinkulelun rikkominen, johon Reimalla ei mennyt kovin kauaa. Pirulainen. Yöllä tuli myös herättyä siihen, että Reima on alkamassa oksentamaan ja ei muuta kuin ohjaamaan oksua sängyn sijaan lattialle. No sänkyyn ei osunut, mutta lattialla olikin sitten aamutossut alla. Kivahan se on aamuyöllä kolmelta putsailla aamutossuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti