torstai 17. marraskuuta 2011

Katveessa..

No ei vaiskaan olla. Vähän vaan on jäänyt nyt kirjailematta tänne asioita. Agilitattu on ja viime viikolla huomattiinkin, että rimatta meno onkin ehkä vaan pahentanut Reiman loikkia. Tarkoitus oli kysyä Ullalta neuvoa viime viikolla, mutta Ullapa ei ollutkaan paikalla, joten kysymättä jäi. Kontaktit ovat toimineet kohtuullisesti, tosin pysyminen tuottaa vielä vaikeuksia. Lisää siihen siis panoksia.

Muuten on tokoiltu ja ketteröity. Papulla vähän tikkailla rytmi hukassa ja nyt ikävästi alkaa olemaan pakkasta, joten voi olla, että niiden työstäminen jatkuu taas keväällä. Reima tokoilee ihan kivasti ja paikkamakuukin sujui ihan mallikkaasti. Kotitokoiluna on nyt haettu lusikkaa ja nouto on Reimalle niin siisti juttu ettei malta antaa oikein Papulle suoritusaikaa vaan apulainen on varastamassa lusikkaa aivan kärppänä.

Rauniot meni ihan kivasti, vaikka Papu meinasikin aluksi rallatella omiaan. Löytyi se luoksetulokin melko nopeasti ja sitten ne maalimiehetkin. Ilmaisuun on saatu ääntä ja haukku irtoaa ainakin kenttätreeneissä ihan hyvin. Joskin tosin lähinnä pallolle.

Muuten ollaan suoritettu kotijumppaa ja molemmilla alkaa pikku hiljaa löytyä koko ajan parempi kontrolli takapäähän. Laatikkoakin ylitellään aina silloin tällöin varsin tarmokkaasti tassu kerrallaan.

2 kommenttia:

  1. Moikka! Ollaan täällä käyty silloin tällöin teidän blogia kurkkimassa. Ihan mielenkiinnosta kysyn, että missä käytte raunioilla? Ollaan myös kovasti ja paljon lajiin hurahdettu ja kettistäkin ois kiva päästä treenailemaan enemmänkin. Me käydään VPY:llä ja vähän vaihtelevaa on treenitarjonta.

    VastaaPoista
  2. Moro! Kiva kuulla, että meillä on lukijoita! Me käydään kanssa Korsossa Vantaan Pelastuskoirissa treenailemassa. Taitaa vähän riippua ryhmästä miten treenataan. Ollaan oltu ihan tyytyväisiä omaan ryhmään ja pääasia on, että koiralle on mielettömän hauskaa treeneissä. Espoossakin on raunioita tarjolla tai ainakin vuosi sitten sielläkin olisi ainakin päässyt kokeilemaan, jos kiinnostaa nähdä mitä muualla tehdään.

    VastaaPoista