sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Viikon treenirapsa

Tiistaina agilitattiin ohjauksessa. Tehtiin pöytää ja keinua pitkästä aikaa. Pöytä nyt ei koskaan olekaan ollut mikään megavarma, mutta kyllä tuo sen idean tietää ja omalla liikkeellä Reiman saa kyllä siellä pidettyä paikallaan. Ihan kivat treenit, vaikka Reima vähän omasta mielestä hidas olikin.

Keskiviikkona jumpattiin. Jumpat on vähän viime aikoina unohtuneet ja nyt koitetaan palata taas ruotuun.

Torstaina molempien kanssa hyppytekniikkaa. Papulla hyvä meininki ja meni lujaa. Teki myös tarkkaa työtä perussarjalla ja kasvavallakin venytti hyvin hyppyään. Keppejäkin treenattiin ja nyt on hyvä kuva siitä miten sinne pitää hakeutua. Reiman kanssa myös perussarjaam joka oli ihan hyvä. Korkeustreenissä meni sitten ponnistukseen lähtö vähän pieleen, niin jeesattiin sitten sen ajoittamista apubumpsilla, jolla korjasi asian. Muuten työstettiin kontakteja ja siinä sitä työnsarkaa riittää.

Perjantaina painittiin kontaktien kimpussa Satulinnassa ja hyviä vinkkejä saatiinkin. Nokkiminen vaihdettiin tassuiluksi ja palkkaaminen muutettiin vapautukseen. Kyllä se kai tästä. Pakkohan sen on. Paljon on työtä kyllä tehtävänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti