sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Pikainen uutiskatsaus

Treenattu on. Hyppytekniikkaa ja keppejä. Tekniikka menee ihan kivasti ja eteneminen on molemmilla tasaista. Josko sitä Papullekin uskaltais laittaa jo vähän rimaa bumpsien tilalle.

Muuten tokoiltu kotona ja treenattu vartalon hallintaa. Hyvin pyörivät ja Reimalle menee hitaasti kaukojen asennonvaihdotkin perille.
Muuten on ratkottu Reiman huutamista, mikä meni omiin sfääreihinsä viime viikkoina. Kiljui minkä keuhkoiltaan kerkisi, jos ulosmeno kesti. Jäähylle laitettaessa putkihuuto vaan jatkui, mutta nyt tuntuu löytyneen ainakin hillitsemiskeino ja toivottavasti naapurit eivät enää luule, että meillä kidutetaan koiraa.

Vähän tylsää siis on ollut (lue: ei tuhoja eikä ruokavarkaita) ja katsellaan milloin seuraavia kisoja taas kokeillaan. Agilityssä on menossa edelleen kadonneiden kontaktien mysteeri, jota ratkotaan taas ensi viikolla osaavimmissa käsissä. Toko suhteen tavoitteet näyttää ainakin keväälle olevan kohtuullisen selvillä, kisaa ja kurssia on buukattuna, vaikka välillä se usko meinaakin todella mennä tuohon touhuamiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti