maanantai 20. helmikuuta 2012

Temppuja ja kotitokotuksia

Viime viikko meni harakoille, kun tulin itse kipeäksi ja sitä myöten jäikin sitten kaikki treenit pojilta väliin. Jotain pientä ollaan treenailtu kotona. Reiman kanssa ollaan koitettu työstää kaukoja. Homma on vähän vaihtelevaa, mutta etäisyys on edelleen tuskastuttavan lyhyt. Teknisesti on kyllä ihan taitava. Lisäksi höpöhöpöjuttuna Reima on saatu nyt kierimään. Tänään kokeiltiin myös purkkien pinoamista, mutta se leikki päättyi melko nopeasti, kun kaveri innostuksissaan seivästi hampailla pakastepurkin. Pakastepurkki vaihdettiin wc-paperirullaan ja se kestikin leikissä mukana paremmin.

Papu on touhuillut omia pikkujuttujansa ja kiertää nyt huonekaluja vauhdilla. Molemmille on kyllä 2on-2off-asento iskostunut niin hyvin selkäytimeen, että sitä tarjoillaan nyt aika paljon joka välissä.Yllättävää kyllä Papu tarjoaa paljon myös esineiden nostoa, vaikka inhoaa suussa pitämistä yli kaiken. Se onkin sitten sellaista kaluamista, että oksat pois. Tosin mitään jälkiä ei käsittelystä esineisiin jää.

Lisäksi Papulla oli viime lauantaina synttärit ja sankari täytti jo 7 vuotta. Käsittämättömän nopeasti on aika mennyt siitä, kun marsu meille muutti. Suuri persoona, joka tänäänkin on ollut varsinainen kylkiäinen. Pakkautuu koko ajan ihan liki ja seuraa varjon lailla joka puolelle.

2 kommenttia:

  1. Onnea Papulle! Kieriminen ei oo mikään höpö-juttu vaan iso temppu :)

    VastaaPoista
  2. Heh. Tuon toisen Toopen kanssa pitää aina vähän funtsia mitä sille opettaa, kun se on niin ova poika tarjoamaan erilaista tekemistä ja ei oo kovin hyvä esim. tokokokeessa edetä kierien.
    Tosin tällä hetkellä Papukin on niin hyvin oppinut jalkojen välistä kurkkaamisen, että agiradalla esimerkiksi kepeille lähdetään sitä kautta, jos ohjaajan jalat on harallaan.. Sitä voi sitten miettiä tilanteita mitä voi tulla eteen kisoissa, jos näillä tempuilla mennään. :D

    VastaaPoista