sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Success is a science; if you have the conditions, you get the result.

Tämän viikon onnistumiset tulivat Papulta. Pitkään on mietitty miten ratkaistaan raunioilla ilmaisuasia. Papuhan ei ole kovin herkkä haukkumaan ja rulla nyt olisi ollut vielä vaikeampi, kun ei tuoda tahdo oikein mitään ottaa suuhun eikä rullia oikein ole russelinkokoisille rekuille tarjolla. Muutaman kerran ollaan sitten koitettu haukuttaa ja onhan se lähtenyt sitä tarjoamaankin. Erityisesti, jos on ollut vinkupallo takavarikoituna.

Tällä kertaa kuitenkin haukutettiin ekaa kertaa raunioilla ja lähti sen nopeasti tarjoamaan ja vielä uudelle ihmisellekin. Tosin en mä usko, että ihmisen tuttuudella olisi ollut asiaan vaikutusta. Haukuksi menee niin tutut kuin tuntemattomatkin. Kaksi maalimiestä ilman haukkua otettiin ja viimeiselle sitten haukku. Paitsi, että emäntä pilasi sen kutsumalla koiraa juuri, kun se oli siellä maalimiehellä. Eli yksi ekstra ukko otettiin vielä ja haukun kanssa nyt. Hyvin lähti haukku tulemaan. Olen niin tyytyväinen tuohon, kun muuten alkaa olla nenä hyvin käytössä rauniolla. Varsinainen taisteluvoitto siis.

Muuten tällä viikolla on tokoiltu maanantaina Reiman kanssa Annan Martan seurassa. Vähän oli höpöilyä ja monia asioita täytyy vielä vahvistaa. Jäävissä häntä lurpahtaa kovasti, kun menen taakse kauas. Tää saatiin moneen kertaan möhlittyäkin, kun ohjaaja ahnehti matkaa. Papukin teki pienen pätkän tokoilua ja on vähän ruosteessa siinä. Ihan hyvin tekee, mutta on epävarma. Lisää treeniä sinnekin siis.

Tiistaina treenattiin ekaa kertaa kesäryhmässä Kaisa Eskolan opissa. Melko pitkään haettiin hyvää tapaa tehdä pitkä kuljetus kepeille hankalasta kulmasta. Moneen kertaan sain Reiman tyrkättyä lähiesteille, mutta alkoi se kuljetuskin sitten sujua. Pienestä ajoituksesta oli siinä kyse. Positiivista toki se, että irtosi katseen voimasta. Keppikulmia tässä suhteessa työn alla.

Torstaina oltiin Niinulla ja ihan hyvää pätkää tehtiin. Treenin alle tuli täältä vedätyksen sietämisen parantaminen. Niin kova kiire tulee Reimalle perään, että hyppy hajoaa käsiin. Kaukaa rupesi ponnistamaan ja sitä sitten korjattiin etupalkalla. Tosin ei meinannut millään lähteä sitä korjaamaan ja kun väsyy, niin ei pysy enää kasassa. Syviä lihaksia ja tekniikka siis pitää treenata.

Siinäpä sitä taas. Tänään otettiin vielä pikkutokot vanhemmilla ja Reima oli intopinkeänä. Muutama hyppy tehtiin ja luoksarin stoppi. Toisinaan tuo vaan sitten toimii. Muutama toisto riitti, kun teki ne hyvin. Hypyn istuminenkin on nopeutunut. Hyvä päätös tälle viikolle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti