sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Dreams come true if you survive the hard times!

Kova työ tuottaa vihdoinkin tuloksia. Reiman kanssa kipaistiin lauantaina yksi rata, tuloksena: voitto, serti ja homma jatkuu nyt siis agilityssä 3-luokassa.

Rata oli Johanna Nybergin ja oikeastaan mitään en siitä näin jälkiviisauksissa tekisi toisin. Kaikki meni niin kuin pitikin ja kontakteillakaan en varmistellut turhia. Niska oli Reimalla parantunut siihen malliin, että ajastakin tuli ihan kelvollinen. Etenemä ei ole mikään kovin huikea, mutta ihan mukavaa tahtia kuitenkin paineli.

Tänään jatkettiin sitten 3-luokassa yhden radan verran ja alkutiedoista poiketen startattiinkin viimeisenä. Alkun hieman pisti miettimään päällejuoksun ja pakkovalssin väliltä. No Päällejuoksulla mentiin eikä mitään ihmettelyjä siinä sitten ollutkaan. Kepeille meno oli tiukka ja kuvittelin, ettei Reima niille enää taipunutkaan ja hölläsin vauhtia. Oikeinhan se oli kuitenkin mennyt ja itse nyt sitten aiheutin tuon virheen ja uusittiin kepit. Loppurata varsin sujuvasti. A meni hienosti, keinulla räkytti ja puomilta varasti, mutta mentiin sitten kuitenkin loppuun asti, kun puomillakin himmasi selkeästi. Lopun välistävedot menivät mallikkaasti ja maaliin päästiin 5 vp + 3,23 sekkaa yliaikaa keppisekoiluista. Koira oli hieno, ohjaajan pitää vielä vähän harjoitella.

Muuten tällä viikolla oltiin tokoilemassa Riitan opeissa viimeistä kertaa ja onnistuttiin sieltä vähän myöhästymäänkin. Vaikeuksia meinasi olla hypyssä, kun Reimaa arastutti normaalia korkeampi umpieste. Yli siitä kuitenkin mentiin, mutta protestihaukku seurasi tätä suoritusta. Muuten oli oikein pätevä, mitä nyt häirityssä kontaktissa hyökkäsi luvattomasti lelun kimppuun, jota siis Riitta heilutteli. Hyvä siitä kuitenkin tulee.

Torstaina Papukin pääsi aksaamaan, kun Liisa tarvitsi tuurauskoiran. Hauskaa taisi molemmilla olla ja Papuhan veti Liisaa ihan höplästä, jos ohjaaminen ei ollut tarkkaaa. Hyvä hyvä!

1 kommentti:

  1. Super suuret onnittelut!! Toivottavasti nähdään kisoissa.. :)

    VastaaPoista