sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Tykkään niin, että halkeen!

Sano Papu, kun ruokasäkin kanssa askarteli. No ei onneksi haljennut. Oli vissiin niin kova duuni päästä itse ruokaan käsiksi, niin ei ehtinyt nappulakaupalla syömään. Ruokasäkin suu on nyt aikalailla reitetty ja ensi kerralla ollaan tarkempi ettei yksikään kulma säkistä jää kaapin ulkopuolelle. Huh. Onneksi ei tullut suurempia seuraamuksia.

Reiman kanssa treenattiin tällä viikolla muutama nouto ja kuningasajatuksena Reimalla oli yrittää tuoda metsku, tunnari, lusikka ja ohjattu samalla kertaa. Lusikka ja ohjattu jäivät kuitenkin odottamaan omaa vuoroaan.

Torstaina Niinuiltiin ja tuntui niin kovin vaikealta. Koiran meno myös kärsii heti, jos alan empimään. Hyppy ei sujunut yhtä sutjakasti kuin on viime aikoina mennyt.

Sunnuntaina russelimestaruuksiin Lempäälään. Hyppyrata oli kiva ja meno etenevää. Etenemä oli meille huimat 3,89m/s. Viimeisenä esteenä oli okseri, jonka takarima tulikin sitten alas. Agirata oli lähes ahdistava: pyöritystä ja rimat 35 cm. Pyöritykset ok, puomilla ei korvia ja loikka. Kuunteli kuitenkin pysähtymistäni ja saatiin seuraava este suoritettua oikeasta suunnasta. A:lla löytyi korvat, joskin sitten hiivittiin. Keinukin ok, mutta hilkulla. Selvittiin kuitenkin loppuun asti. Kaiken rämpimisen hyvitti radan jälkeen pallolla leikkivä koira! Jes! Sitä on odotettu!

Treenilistalle siis esteosaamista: okseria ohjauksella, jos toisella. Kontaktit kuntoon. Se onkin  sitten vähän isompi projekti, mutta mehän tykätään olla matkalla!


1 kommentti:

  1. Hihii, Papu on Sentin sukulainen ja sen kyllä huomaa!! Yhtä ahneita molemmat!! Näiden pienten russelien ahneudella ei ole rajoja :) :)

    VastaaPoista