perjantai 27. joulukuuta 2013

All action results from thought, so it is thoughts that matter.


Vuoden tavoitteiden läpikäynti ja puinti tulee tässä:
 
Papu:

  1. Kunhan koira pysyisi kunnossa eli tulisi suurempi jumeja tai kramppeja taikka nyrjähdyksiä. Tämä taidettiin aika hyvin saavuttaa. Suurempia juttuja ei tainnut Papulle sattua tänä vuonna. Tassutulehduksiakaan ei ole ollut, vaikka keli onkin ollut aikalailla märkä.
  2. Raunioilla tai oikeammin telineillä parempi hallittavuus. Ehkä vähän sitä BH:tä voidaan treenata. Treenivuorot menivät uusiksi ja päällekkäin muiden harrastusten kanssa, joten telineet jäivät treenamatta tänä vuonna. Eikä oikeastaan BH:takaan olla treenattu. En mä uskalla sinne mennä. Pääsee vielä Papu hengestään. Rakennusetsintää sen sijaan päästiin kokeilemaan. Etsintähommat on Papun juttu. Niin innolla se sitä tekee. Ihana!
  3. Agilityssä, jos mölleissä kävisimme kokeilemassa. Ei käy. Välillä tuurasi Niinulla tai oli aluevalkkutreeneissä mukana, mutta ei sellaista paloa Papulla ole, niin ei jaksa vääntää. Tehdään aina välillä jokunen pätkä hyvällä mielellä.
Reima:
  1. Tokossa voittajaluokan korkkaus. Ehkä SM:t. Piirimestikset nyt ainakin. Voittaja jäi haaveeksi. Painittiin paikkamakuuongelman kanssa ja homma on edelleen kesken. SM:ssä ei oltu. Muutenkin kisat jäi muutamaan. Piirimestiksissä käytiin, mutta ihan kamalaahan se oli. Lähti paikkamakuusta ja muutenkin ihan kierroksilla. Tuloksena meidän eka-ikinä-ei-tulosta. Masensihan se. No pitää treenata lisää ja ensi vuonna taas yrittämään. Tunnari on vielä vaiheessa ja ruutu. Muut tuo taitaa osata, mutta ilmettä ja asennetta pitää saada lisää. Ja palkkattomuutta ja kehärutiinit.
  2. Agilityssä SM-nollien kasaan saaminen, takapään kuntoutus, itsenäisyyden lisääminen radalla. No ei saatu SM-nollia kasaan. Tässäkin lajissa kisattiin tosi vähän. Tosin alkuvuosi meni hyppyhaasteiden kanssa mainiessa. Nyt valoa tunnelissa ja ensi vuodelle muutama nolla kasassa. Takapäätä pitää kuntouttaa lisää. Itsenäisyyttäkin työstetään ja kontakteja.
  3. Näyttelyt, karva kondiksessa. Serteille ei sanota ei. Parissa käytiin. Eri ja Eh sekä yksi SA & AVK2. Ihan ok. Ensi vuoden kalenteria pitää suunnitella.
  4. Hyvä ilme tekemisessä ja onnistumisia. Ilmettä on alkanut löytymään, mutta onnistumiset vähän niin ja näin. Agiradalla oli ainakin ihan kivaa.
  5. Kunnossa pysyminen. Jotain juttuja on ollut ja selkä on arvoitus, muuten kaiketi mennyt ihan ok. Mitä nyt tällä hetkellä niskassa on patti.
Mia:
  1. Flyballin opettelu. Opeteltiin. Parissa viikossa. Melkein. Messarissa oltiin maskottikoirana kisassa.
  2. Suunnitelmallisuus treeneissä. No joo, tokossa on ja agilityssä se on ulkoistettu Niinulle. Voisi olla paremminkin. Omat mielikuvat ojennukseen ja tavoitteet voisi myös kertoa valkulle.
  3. Iloinen mieli ja muiden kannustaminen. Tätä olen koittanut tehdä ja paljon keskusteluja on käyty kehien laidoilla. Lentsulta suurin oppi tänä vuonna on ollut Reiman ymmärtäminen ja tyytyväisenä oleminen tekemiseen. On ihanaa olla osa huippua MM-tiimiä, jossa on hyvä meininki ja kannustavat ihmiset. Naurut on myös siellä saatu poikkeuksetta.
  4. Parempi kunto. Tästä en tiedä. Voisi olla parempi edelleen ja liikkumista kehittää. Videolla näkyy edelleen muuminlailla vaappuva hattivatti, joka huiskii käsillään. Aika löysäkin se oli. Tarkkuutta, tsäpäkkyyttä ja tehokkuutta, pliis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti