tiistai 17. kesäkuuta 2014

Tiimin leirillä

Tuorla oli taas suuntana viime viikonloppuna ja iki-ihanan tiimin leiri. Homma aloitettiin kisoilla, jossa jokainen teki neljä liikettä: seuruu, nouto, luoksari ja kaukot, haluamassaan järjestyksessä haluamallaan tasolla. 

Omalta osalta tää tuntui aika karsealta, koska Reme oli koko viikon ollut kuin liukas saippua ja saattoi singota mihin tahansa milloin vain. Kovasti sitä koitin purkaa ja saada samaan kuplaan, mutta eihän se onnistunut. Kehäänmeno oli karsea ja siinä karkasikin kahteen kertaan ja kävi ottamassa kehän haltuun kusaisemalla lähipuskaan. Höh höh.

Seuruu ihan ok, mutta alun perusasentoon oli vaikea tulla ja tuli pieni ääni. Itse seuruu aika ok, mutta yhdessä käännöksessä unohtui jonnekin ja olikin sitten minulta hukassa hetken. Jäin sitä odottelemaan, kun en tiennyt missä on enkä oikeastaan ollut siitä varma tulisiko jatkamaan suoritusta. Ihan ok kuitenkin tämä. Seuraavaksi tehtiin luoksari. Jäi vinkumaan (eli oli epävarma, mitä oli tulossa, vaikka kerroin kyllä), tuli hyvin ja pysähtyi hienosti. loppu myös hyvä. Liikkuri koitti tässä vaiheessa tarjota noutoa seuraavaksi, mutta halusin tehdä kaukot. Kaukot semiok: eteni ja meni vinoon. Viimeisenä nouto: ei meinannut löytää kapulaa ja palautus oli huono, mutta tuli sentään sivulle. Olin ajatellut palkata Remen palautuksesta, mutta se meni nyt mönkään, kun jäi sitä hieman arpomaan. Yllätyksellinen palkka jäi siis nyt antamatta. Höh.

Lounaan jälkeen tehtiin paikalla olot. Reme varasti kupille liikkurin "käskystä". Voihan ärsytys. Ei muuta ku uudelleen riviin ja tekemään työt ensin. Lentsun mukaan paikkamakuu oli ihan ok. Jotain pientä piippailua ja tärinää, mutta ihan ok. No positiivista oli se, että pysyi siellä eikä noussut seisomaan, mitä on välillä tehnyt. Pää ei todellakaan mennyt maahan vaan taisi olla aikalailla pystyssä, joskin luoksepalatessa se oli maassa. Sitten jumittaa siellä maassa, kun pitäisi saada istumaan.

Palauttavana treeninä vaan leikittiin ja tehtiin perusasennon tarjoamista, jotta saisin tyypin sinne samaan kuplaan kanssani. Ihan ok, mutta itsellä haikea mieli, kun päivän treenit meni meillä eri kuplassa ja Reima väärässä mielentilassa. Ei tuntunut hyvältä. Illalla katsottiin videolta kaikkien suoritukset. Ei se oma suoritus ollenkaan pahalta näyttänyt eikä ollenkaan sellaiselta taistolta miltä se itsestä tuntui. Ihan hyvä tämä oli nähdä. Tosin vähän harmittaa, kun tuntui siltä, etteivät muut ymmärtäneet mikä siinä minua harmitti. Mulle se on tärkeää, että ollaan siellä kehässä sillä hyvällä rauhallisella fiiliksellä. Silloin ei haittaa virheet liikkeissä, kun fiilis on oikea. Jos ei, niin ei se tunnu hyvältä, vaikka tekisikin teknisesti täydellisen suorituksen. Toki tästä käytiin keskustelua myös siten, että pitäisikö sitä vähän pystyä kestämään sitä epätäydellistä fiilistä, jos suoritus on hyvä?

Paljon käytiin keskusteluja illalla ja lenkeillä ja vaikka missä. Kovaa pohdintaa käytiin.Yöllä tuli hieman terveydellisiä haasteita vastaan ja aamulla suunnattiinkin sitten käymään lääkärissä. Sieltä palattiin melko nopeasti takaisin leirille odottamaan lääkkeiden vaikutusta, kun niitä ei alkanut kuulumaan ja olo alkoi tuntua heikolta, päädyttiin vielä lähtemään päivystykseen varmuuden vuoksi. Koska siellä taas asiat kestivät, meiltä jäivät päivän treenit välistä kokonaan. Onneksi minun ihanat kuskit pääsivät kuitenkin vuorollaan treenaamaan. Omat ongelmat tokossa jäivät siis tällä kertaa käymättä läpi, tosin aika moneen niistä mulla onkin jo näkemys, mitä lähdetään tekemään.

Vähän jäin pohtimaan sitä, että pitäisi tehdä harvemmin treenejä. Miten joku asia saadaan myytyä, jos sitä tehdään vaan harvoin? Miten siihen saadaan rutiinia, jos se tehdään vaan kerran viikossa? En tiedä. Tuntuu turhauttavalta treenata asiaa, mikä on vaiheessa, vain kerran viikossa. Eihän me koskaan saada tehtyä sitä tarpeeksi, että päästäisiin kisakehään asti.Vähän nyt mietityttää ja kaihertaa se, ettei homma etene eikä kisailmon laittaminen sisään ole edelleenkään ajankohtaista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti