maanantai 15. joulukuuta 2014

Dogs have masters. Cats have staff.

Niin, ehkä jossain joo. Kovasti täällä harjoitellaan tuota masterointia, mutta matkalla vielä ollaan. Joskin noi russelit alkaa olla jo varsin mukavia. Bondin kanssa onkin vielä tekemistä. Viime viikkojen aikana russelit ovat käyneet Piiran hoidettavana. Molemmilla oli lukkoja alaselässä, mutta nyt niistä olisi pitänyt päästä eroon. Papun kanssa pitäisi treenata takajalkoja, jotka tuppaavat nyt unohtumaan ja leviävät kuin Leppäsen eväät, kun tyyppi istuu tai makaa. Remekin suoristui käsittelyssä. Bondi ei vielä päässy käsiteltäväksi, mutta sitäkin pitäisi alkaa tässä pikku hiljaa harjoittelemaan.

Muuten ollaan tokoiltu vähän. Bondi on opetellut pään maahanlaittoa, seuruuta ja tuntuu, että joka päivä hinkataan kiertoja ja stoppeja, koska siinä saa sitä niin kivasti juoksutettua. Bondin kanssa ollaan käyty koirapuistossakin, koska kukaan ei jaksa tuon kanssa tällä hetkellä kovin pitkään lenkkeillä, koska se on yhtä vetämistä. Nyt ollaankin sitten ulkoiltu namien kanssa ja haettu sitä sivulla olemisen paikkaa, missä pitäisi pysytellä. 

Ai niin ja Bondihan opetteli tulemaan "orrelle" eli tassut käsivarren päälle ja siihen vielä lisättiin kurkistus käsivarren ali. Hyvin menee. Jopa niin hyvin, että tassut rupeaa läpsähtelemään milloin mihinkin.

Repe on treenannut tunnaria, lähinnä pitoa ja se alkaa olla hyvällä mallilla. Enää ei tule ihan välittömästi tikkuja, vaan malttaa pitää nätistikin tunnaria. Sitä pitoa on sitten yhdistetty kiertoihin, kaukoihin, jääviin ja seuraamiseen. Eilen myös vilkutteli ja pisti päätä maahan tunnari suussa. Pätevä tyyppi!

Viikonlopun huikeat tokotulokset PM-kisoista olivat omiaan nostamaan treeni-intoa, sateinen kylmä keli sen sijaan ei. Aikamoinen tokomaajoukkue meillä on, kun kaikki seitsemän koiraa mahtuvat kymmenen parhaan joukkoon. Huikeaa!

Ei tässä muu auta kuin ruveta paketoimaan tätä vuotta ja suunnittelemaan uusia kujeita ensi vuodelle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti