lauantai 24. tammikuuta 2015

All action results from thought, so it is thoughts that matter.

Viikolla on ehtinyt sattua ja tapahtua ja tapahtumathan aina tuovat jos jonkilaista ajateltavaa mieleen. Alkuviikko pähkäiltiin mikä Reimaa mahtaa vaivata, kun ärtsyilee. No kuivatessa kuului melkoinen vinkaisu ja kipu paikantui eturauhaseen. Aiemmin oli jo hieroja päivälle varattuna, mutta se nyt vaihtui Reiman osalta lääkäriin ja hierottavaksi pääsi Bondi.

Remellä oli kuulemma virtsassa siittiömatto, joten tardakia tuli peppuun ja antibioottia suuhun. Harkinnassa nyt sitten kastraatio, josko sillä näistä päästäisiin eroon lopullisesti ja vielä ennen kuin tuo kroonistuu.

Bondi pääsi siis hierottavaksi ja hyvä niin. Alku oli vähän vaikea, kun olisi niin kovasti kiinnostanut moikata hierojaa ja muuten häröillä. Ilmeisen jumissa myöskin oli osittain. Häntää käsitellessä tuli kunnon vinkaisu. Hyvä, että saatiin käsiteltyä ne pois. 

Perjantaina Bondilla piti alkaa agilityn estealkeet, mutta ne valitettavasti peruuntuivat tältä viikolta opettajan koiran sairastumisen myötä. La ja su piti olla myös hyppykurssia, mutta vähäisen osallistujamäärän vuoksi sekin typistyi yksipäiväiseksi. Näitä odotellessa ollaan treenailtu Lentsun nettitokoja: teemoina nopeat maahanmenot ja uudet EVL:n merkit (normi, kierto ja merkitön). Kaikki ovat tehneet kaikkia. Maahanmenoissa täytyy sanoa, että Reima on heikoin lenkki, joten tätä täytyy työstää lisää. Bondi ja Papu tekee varsin täpäköitä syöksyjä. Merkit menee kohtuu hyvin. Reimalla taas vaikeuksia ja pitää olla selkeämpi, milloin pitää bongata ja milloin lähteä. Tämähän se oli meidän ruudunkin kompastuskivi.

Tänään seurattiin kavereiden tokokokeita. Hyviä yrityksiä ja osasuorituksia nähtiin alokkaassa ja avoimessa nähtiin ihan supersuoritus Heliltä ja russeli-Jymyltä. On myönnettävä, että kadehdittava suoritus. Iloinen koira ja koko ajan olivat samassa kuplassa. Tuntuu niin saavuttamattomalle meille. Pitäisi treenata paljon, mutta mitä jos taas petytään siihen, että paljon on treenattu ja panostettu ja tuloksena on pannukakku? Liikkeissä on viilattavaa, mutta eniten työtä on oikean vireen ja sen yhteisen kuplan löytämisessä. Aika pitkälti näitä ajatuksia, joita tässäkin blogikirjoituksessa käydään läpi.Tuntuu siltä, ettei me koskaa olla tarpeeksi valmiita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti