sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Always do your best. What you plant now, you will harvest later.

Remen kanssa harkkatokossa tänään. Koitin purkaa tyyppiä ennen treeniä, mutta ei tässä nyt ihan täysin onnistuttu ja odotellessa tulikin sitten jo haukkua. Kehäänkin mennessä oli vähän pörheä ja komentava.

Aloitettiin metallilla. Liikkuri oli meitä laittamassa tekemään EVL:n hyppynoudon, mutta tästä kuitenkin kieltäydyin. Reima ei niinkään, koska palautus tuli esteen kautta, kun nouto siinä esteen vieressä tehtiin. Hetken pohti kapulan luona tuoko, mutta toi. Palautus tuli viereen ihan kivasti.

Jatkettiin seuruulla. Haukuilla matkaan ja sitten bongailee merkkejä. Miten tää on pieni deja vú siitä, että miten tässä on taas unohdettu opettaa merkin bongaaminen ja merkille lähtö? Ehkä mukana myös ripaus sijaistoimintaa. Näiden höpsäyksien jälkeen ihan ok. Hitaat oli hyvä ja askeleetkin. Tosin peruuttaessa kääntyi poikittain, vaikka kotona on tehnyt kivasti. Itse sekoilin askeleissa oikealla ja tein ne kakkahousuna. Treenin alle siis oma toiminta ja häiriöt kentällä.

Sen jälkeen tunnari, joka on nyt ollut työstössä, mutta jota ei oltu päästy vielä tekemään koemaisena. Repe katsoi tarkasti ja odotti hyvin. Lähti matkaan ja haisteli, löysi oman, mutta aroi kuitenkin vielä viereisen kanssa, mutta päätyi tuomaan sen oman kuitenkin. Palautus oli kauhiaa pureskelua, joten sitä pitää vielä vahvistaa. Tosin eipä mennyt ihan tikuiksi se tunnari, vaikka hyvät kolot kuitenkin sai kylkeensä. Tuli siitä luovutuksessa pudostuskin, mutta eipä haittaa. Lisää treeniä.

Istumiseen lähdettiin hyvällä boogilla, mutta perusvirhe tässä eli jää seisomaan. Mutta ei siitä voi olla vihainen, kun heiluttelee siinä häntäänsä. Toisella käskyllä istui. Palatessa liikkui. Pysymistä siis tähänkin.

Hyppynouto, tällä kertaa puisella. Kiva meininki. Itse oon kapulan nappaamisessa hätäinen. 

Kaukoissa pönttöilin itse, kun piti vielä tarkistaa mitä liikkurin merkit tarkoitti, kun oltiin jo jätetty koira jne. Uusinta kierroksella hienosti. Tässäkin malttoi nyt odottaa maassa, joskin maahanmeno alkoi olla hidasta. Kivat vaihdot, vähän tulee eteenpäin ja menee vinoon, mutta parhaimmat ikinä mitä ollaan tehty täydellä matkalla.

Luoksarissa stopi valuivat ja seisominsn meni maihin. Pääasia, että pysähtyi kuitenkin. Näitäkin vahvistamaan.

Ruutu toimi ok, kaikesta päätellen irtoaminen on nyt myyty, mutta nyt etsii palkkaa sieltä, joten pitäis saada loppuosa vielä kuntoon.

Muuten ehkä koko suorituksessa suurin haaste on se sama kupla ja kehut kehässä. Pitää puhua paljon enemmän ja kertoa mitä seuraavaksi. Luoda se ajatus siitä, että koko suoritus on yhtä temppua, kuten Lentsu sanos. Viilattavaa siis riittää. Mutta se hännän heiluminen oli niin siistiä. Onhan se aika liikkis tehdessään!

Lopuksi Bondi pääsi Rockyn ja Jessen kanssa metsälenkkeilemään, vaikka välillä korvat olivatkin hukassa, ja lopulta Bondia odotti narutuomio. Sillä aikaa Reme oli työstänyt häkin makuualustaa, mistä en ollut kovin iloinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti