sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Kesäkuumaa aksaa

Perjantaina käytiin Bondin kanssa ihmettelemässä aaltoja ja niin jännää oli, että piti huutaa ja hiipiä. Ei puhettakaan, että vedessä olisi käynyt. Ei taida muistaa Bondi viime kesän vesileikkejä. Jatketaan siis uimaharjoituksia.

Lauantaina aksattiin aluevalkun tiimoilta Kivikossa ja ensimmäinen ongelma oli se, että mites se rata saadaan rakennettua, kun yksi reuhkaa ja mesoaa hullunlailla, jos jätetään laidalle odottamaan. Ei puhettakaan, että olisi pystynyt olemaan paikallaan. Aikansa siinä ehti tempoa ja eihän siinä auttanut muu kuin ottaa jamppa käsikoiraksi matkaan.Yllättävän nätisti kulki mukana, mitä nyt muutama siiveke saatiin keilattua nurin, kun hän ei oikein hihnaa hahmottanut.

Ekassa setissä tehtiin kuuden esteen pätkää, jossa oli muuri ja pituus. Näitähän ei oltu aikaisemmin tehty, joten otettiin ne yksittäin ensin. Kummallekin irtosi ilman miettimistä, joten ei muuta kuin tekemään. Tovi meillä menikin, että päästiin lähdöstä, kun tyyppi varasteli koko ajan. Ehdottomasti odottaminen nyt työn alle. Eka este ja muuri hyvin, kolmannelle jäätiin, kun piti vaihtaa suuntaa sen jälkeen. Mä epäröin ja kiltti-Bond ei tehnyt, koska ei oikein tiennyt saiko sen esteen mennä vai ei. Kulma esteellekin oli uusi. Mulle työn alle epäröinnin unohtaminen ja Bondille esteiden tarjoamista eri kulmista lisää. Haastavaa on opetella uutta koiraa ja aivan uutta vauhtia. Kovasti tulee epäiltyä ehditäänkö sinne vai ei ja sittenhän se jää menemättä. Uskallusta lisää. Alkuteutaroinnin takia Bondi olikin sitten aika naatti, joten kovin pitkää pätkää ei tehty.

Muiden treenatessa, harjoiteltiin odottamista ja kevythäkissä olo. Ei ollut ihan helppoa, mutta selvittiin ja homma lähti etenemään. Varsinaisesti ei voi sanoa, että olis rauhoittunut, mutta köllötteli kuitenkin.

Toisella setillä otettiin rengasta tarjoamalla. Ensin ei meinannut löytyä oikea reikä millään, mutta tuli se sitten sieltä, kun suljettiin muita aukkoja. Sitten ei ollutkaan asiassa mitään ongelmaa. Tosin tähän pitää nyt ruveta ottamaan mukaan omaa liikettä ja edeltäviä esteitä. Pitää olla tarkkana ettei enää pääse tekemään jojo-hyppyä. 

Loppuun vielä loppusuoraa. Ensin kahdella sitten kolmella ja olisiko vielä ollut neljäskin este. Alkuun tuli ohi toisesta esteestä, mutta korjasi toimintaansa uudella yrityksellä ja alkoi kivasti taas fokusoimaan esteisiin ja unohti mun liikkeen eli eteni niin kuin pitikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti