perjantai 19. marraskuuta 2010

Niinun treeniä

Eilen meidän treeneja valvoi ja ohjasi tiukalla otteella Niinu ja hauskaa oli. Illan teemana pakkovalssi-jaakotus ja sitähän sitten tehtiin. Aluksi tuli oltua itse liian hätäinen ajoituksen kanssa, mutta kyllä askelkuviot saatiin sitten kohdilleen. Ensin treenattiin oikealta puolelta ja sitten vasemmalta. Miten voikaan olla toiselta puolelta ohjaaminen niin vaikeaa ? Jotenkin ei toimi ollenkaan aivot ja käännökset meni aluksi ihan väärin. Taisin pari kertaa jäädä sitten ihailemaankin sitä omaa suoritusta, kun unohtui, että mihis piti seuraavaksi mennä.. Hyvää aivojumppaa ja koirahan on taas ihan täydellinen. Alussa vaan Reimalla on niin paljon intoa, ettei meinaa ehtiä tulemaan perusasentoon aloitusta varten.

Hyvin irtosi radan pätkälläkin jaakotuksiin ja esteille. Putkiakin hakee ihan hyvin. Vielä, kun muistaisi itse käskyttää aiemmin. Väliaikahupina sahattiin alo-luokan liikkeet läpi. Seuraaminen on vähän väljää ja välillä meinaa sännätä lähdössä reippaasti eteen. Hyppykin toimii agiesteilläkin ja jämähtää paikalleen kuin patsas. Paikkamakuuta otettiin Kuuran treenatessa agia, eikä siinäkään oikeastaan mitään moittimista. Aika hyvin kestää häiriötä.

Päivän paras juttu on ollut palasien kohdilleen loksahtaminen noudon luovutuksessa eli ei enää pudota sitä kapulaa käden lähestyessä. Vähän pitää vielä muistuttaa pidosta, mutta muuten oiken hyvällä mallilla. Niin ja siis kysehän näissä treeneissä oli Reimasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti