lauantai 27. marraskuuta 2010

Anjan kurssilla

Anjan kurssilla tehtiin tänään vaikka pitä pyörityksiä ja alunperin olin varautunut hinkkaamaan ensimmäisiä 15 estettä koko ajan, mutta suureksi hämmästykseksi Reiman kanssa päästiinkin kaikki 36 suorittamaan, kun jamppa ohjautui niin hyvin.

Alkuun kokeiltiin sylkkäriä 2.esteelle, joka toimi kohtalaisesti, kun olin itse huolellinen. Näitä täytyy kyllä vielä treenata lisää, koska jotenkin Reima on kuitenkin vähän jähmeä näissä. Toisena vaihtoehtona pakkovalssi, mikä toimikin sitten paljon sujuvammin.

Seuraavana oli sitten putki - A-valinta, joka meni kyllä ihan niin kuin pitikin. Hyvin tuo erottaa putken ja kiipeämisen. Ainoa huono juttu oli, että putkesta tuli ulos kolmijalkainen koira. Tosin oli lyhyt aikainen könkkääminen ja pienen kävelytyksen jälkeen oli taas ok. Olisko sitten kynsi jäänyt johonkin kiinni ja vähän tuntunut ilkeältä.

Putkeen lähetys toimii ja hyvin jolkotteli putken ja keppien välistä takaisin putken alkupäähän, mistä jatkettiin kepeille. Kepeillä pitää vaan itse muistaa ohjata yksi ylimääräinen keppi, kun ei vielä kestä kovin hyvin irtoamista sivulle, vaan tulee imussa ulos kepeiltä ennen aikojaan.

Seuraavaksi radalla oli vuorossa melkoinen valssisarja, mutta niissä nyt ei ollut mitään ihmeellistä. Hyvin osasin niitäkin ajoittaa. Johonkin väliin kokeilin taas sylkkäriä, mutta siinä meinaa vauhti tyssätä, joten ehkä unohdetaan niiden tekeminen.

Jos valsseista selvisi, niin seuraavat tanssikuviot oli sitten jaakotus - sokkari - tyrkkäys+takaakierto+twisti. Yllättävän hyvin toimii, itse vaan meinaan taas jäädä liikaa ihailemaan, kun voisi painaltaa menemään edelle. Eli ei ihailla! Kyllä se sieltä tulee.

Tässä vaiheessa päästiin hetken tauolle ja alkoi loppuradan läpikäyminen vimmatusti paperilta. Heh. No lopussa ei nyt mitään sinänsä ihmeellistä ollut, mitä nyt estesuoralla otti ehkä hieman liian kovat vauhdit ja kaarteet meinasivat olla melkoisia eikä oikein niisto meinannut toimia, mutta taas siinäkin oli kyse omasta ajoituksesta. Niistot täytyy kanssa ottaa harjoittelun alle.

Varsin tyytyväinen olin kyllä tähän päivän antiin ja kyllä tää taas antaa itseluottamusta jatkaa kisakenttien tahkoamista. Josko sinne 3:iin päästäis jos ensi vuoden ensimmäisellä kvartaalilla.

Papu-reppana on taas jostain haalinut itselleen tassutulehduksen ja on varsin surkeana. Ei oikein liikkuminen huvita, mutta onneksi on kuitenkin sitten mielellään lähellä rapsuteltavana. Harmillista touhua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti