maanantai 6. joulukuuta 2010

Hollolan megakisat

Mitäs sitä vapaapäivä muuta tekis kuin heräisi 6:lta ja alkaisi valmistautumaan tokokisoihin. Kelihän taas suosi ja yöllä oli lunta tipahtanut taivaalta enemmäin kuin tarpeeksi. Tästä johtuen matka kisapaikallekin kesti hieman suunniteltua pitempään ja matkaseuralla miltei tulikin kiire kehään.

Meillä oli aikaa oikein mukavasti ja onneksi se unessa nähty "paikkamakuuryhmä nro 14" ei toteutunut, vaikka alunperin kisaan oli ilmoittautunut oli 50 alokasluokan koirakkoa.

Kaikesta huolimatta otin Reiman esille boksistaan ihan hippasen liian myöhään ja jätkällä olikin sitten melko kovasti asiaa kehään mennessä.
Seurauksena tästä sitten seuraavat tulokset:

Luoksepäästävyys: vinkui, makoili, piippasi. Meni tuomaria vastaan, mutta antoi käsitellä itseään ja katsoa hampaat. 9,5

Paikkamakuu:
meni hitaasti maahan, mutta pysyi siellä hiljaa. Tuskallisin liike taas koko hommassa. Jossain vaiheessa jostain tuli iso haukku, johon vähän reagoi ja muutenkin kurkisteli viereisen kehän meininkejä. Nousi istumaan, mutta meni miltei heti takaisin maahan ja taas käskytys istumaan. 8

Seuraaminen kytkettynä: Superhyvässä vireessä ja tuloskin sen mukaista. Ei oikeastaan mitään valitettavaa, kontakti pysyi koko ajan ja viimeistä perusasentoa taidettiin vähän jännittää tuleeko se sieltä, mutta tuli se. 10 (Tästä voin kyllä rehellisesti sanoa olevani ihan himskatin ylpeä).

Sitten tulikin taas odotusta oikein urakalla ennen kuin päästiin tekemään loput liikkeet ja tällä välin se hyvä virekin sitten hukattiin.

Seuraaminen vapaana: Sunnuntaikävely. Haahuili ja näytti välillä siltä, että singahtais jonnekin muualle. Meni edelle ja sivulle ja plääh. Kiltti tuomari kuitenkin näkin tämän turhankin hyvänä. 8,5

Maahanmeno:
Tässä vaiheessa hukkui perusasento ja jätkä alkoi vaan jäädä seisomaan. Seuraamaan lähti huonosti eikä mennyt ekalla maahan. Jonkun toisen tuomarin mielestä olisin saattanut antaa toisen käskyn liian myöhään ja liialla vartaloavulla. 6

Luoksetulo:
Ei mitään moitittavaa. Jäi nätisti istumaan ja tuli lujaa. 10

Seisominen:
Taas perusasento hukassa. Seurasi hyvin ja stoppasikin, mutta sitten alkoi steppaamaan, kun palasin luokse. Pöh. 8,5

Hyppy:
Tähän se ykköstulos kariutuikin. Ennakoin jo tätä niin, että tultiin sivuttain, ei kuitenkaan tarpeeksi hyvin. Kerran sain pelastettua karkaamasta ja kun ehtii henkäistä, niin sinnehän se sitten meni. On ne esteet sen verran kova juttu. 0

Kokonaisvaikutus
: Toiselta 10 ja toiselta 8 eli 9

Kokonaispisteet himpun verran 1-tuloksen alle eli 155,5/200.

Toinen puolisko oli hirveä. Nyt lähdetään etsimään sitä ensimmäisen puoliskon tekemisen meininkiä. Se, kun oli niin höyhenen kevyttä ja mukavaa. Eli potentiaalia on, kunhan ohjaaja sen osaa vaan koiraan virittää. Noista höntyilyistä en osaa muuta sanoa, kuin, että kyllä me kotona osataan. Pöh.

Matkaseuran tulos oli parempi ja Larissa & Elsa matkasivat kotiin TK2:n kanssa! Hieno homma likat!

2 kommenttia:

  1. aikasta ankara olet itseäsi arvostelemaan! Hyvältä se näytti, eikä tuomari ollut musta ollenkaan kiltti, vaan saitte pisteet jotka ansaitsitte!

    larissa

    VastaaPoista
  2. Kiitos vaan. Perfektionisti mikä perfektionisti. Tiedän vaan, että osaa tuo paremminkin.
    Liikkeestä maahan menossa olin jo miltei varma, että nolla tuli, mutta motto "tehdään loppuun asti, ja jatketaan ohjaamista tapahtui mitä tahansa" näköjään pelasti kuitenkin.
    Ei muuta kuin leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä! :D

    VastaaPoista