maanantai 20. joulukuuta 2010

Vuoden viimeiset kisat

Parin viikon tauon jälkeen kipaistiin sitten kisoihin ja valitettavasti vauhti ei tässä lajissa (agility) korjaa virheitä.
Tuomarina oli Allan Matsson ja ensi näkemältä radat näytti kinkkisiltä, mutta rataan tutustumisessa sitten tilanne valkeni onneksi hieman helpommaksi. Päivän teemana oli rapatessa roiskuu.

1.rata: Jostain syystä ensimmäinen rima tuli alas. Olisko sitten ollut se, että mä liikahdin väärässä kohdassa ja hyppy jäi kesken. Tie A:lle oli vähän niukahko, mutta en parempaakaan ohjausta tuohon keksinyt. Plussaa A:n alastulosta (joka sitten jäikin miltei ainoaksi hyväksyttäväksi suoritukseksi). Kepit ok, eikä putken vääräpääkään houkutellut. Keinut on hitaita, mutta tuleepahan kontaktit niillä suoritettua tarkasti. Putkeen olis voinut irrota kauempaakin eikä kovasti luukuttanut suoralla. On siis lujempaakin mennyt. Puomilla tajusin itse juoksevani liian lujaa ja taisi siinä unohtua käskyttääkin, joten megaruma loikka alas ja loppuun vielä möhlitty takaaleikkaus. Oli jo mun mielestä sen esteen lukinnut, mutta väisti sitten kuitenkin mua. 15 vp, ihanneaika alittui ja ilman virheitä sillä oltais oltu 2. Viteota löytyy täältä.

2. rata alkoi melko samalla tavalla kuin ensimmäinenkin. Keinulta oli melko pitkä vienti seuraavalle esteelle ja ehti siinä välissä vähän räkyttääkin mulle. Kepeiltä meinas tulla tokavikasta välistä pois, mutta onneksi se saatiin paikattua. A:lta hirmuinen loikka alas (mur mur). Suorasta putkesta täysillä okserin sekaan. (Note to myself: treenaa okseria!) Hyvin eteni sen mukeltamisen jälkeen kuitenkin ja putken jälkeiset välistä vedot meni varsin mallikkaasti. Puomilta taas melkonen ponkaisu ja lopun takaaleikkaus härdelli, kun ohjaaja puskee taas koiran pois esteeltä. Video. Tuloksissa meille oli laitettu 25 vp, mutta itse oon vaan päässy 20 (A, okseri, puomi ja kielto), jos joku keksii tuon mistä tuo yksi on tullut, niin kommentoikaapa. Oma epäilys on, että okserista napsahti 2x5 vp, kun omatoiminen toimitsija on laskenut 2 tipahtanutta rimaa, vaikka vain 5 vp:tä pitäisi tästä tulla. No aivan sama sinänsä, kun eipä tuolla nyt kuitenkaan ole mitään merkitystä. Aika olis tälläkin radalla riittänyt keposesti.

Ylipäätänsä kisojen taso oli aikas heikko eikä nollia tullut oikein kenellekään. Taitaa ihmiset olla jo joululomailemassa. Ensi vuonna taas sitten uudella innolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti