tiistai 14. joulukuuta 2010

Temppuja

Niitäpä niitä. Tasapainoilua jakkaran päällä sirkuskoira tyyliin. Eilen aloitettiin ja tänään jo molemmat osaa melkein jo töpsyttää jakkaraa ympäri etutassut jakkaran päällä.

Kokeiltiin myös takatassut jakkaran päällä, mutta siinä vaiheessa Papulta löytyi vain toinen takatassu. Reimalta löytyi molemmat, mutta muuten asento on kuin kyykkykakalla. No kai siellä sitten kuitenkin jotain hermotusta on peräpäähänkin molemmilla.

Reiman kanssa tehtiin muuten liikkeestä maahan menoa, mutta tarjosi useimmiten seisomista. Päh. Mistä lie johtuu tämä sitten. Nouto sujuu ihan hyvin, mitä nyt välillä meinaa pysähtyä kapulan nostamisen jälkeen odottamaan palkkaa. Aika nopeasti kuitenkin tarjoaa perusasentoa, jos jää vaan olemaan. Hyvällä mallilla siis noutokin.

3 kommenttia:

  1. Seuraavaks sitten samat temput jumppapallolla :D jumppapallo on meillä ollu aktiivisesti käytössä vuos sitten, tekee hyvin kaikkia lihaksia kun koira vaan seisookin päällä ja samalla venyttää ja parantaa tasapainoa jne jne jne. Kannattaa koklaa!

    -tytti

    VastaaPoista
  2. Hehee.. Jumppapalloon otettiin viimeksi kontaktia hampailla.. :)
    Pitää varmaan kohta hommata kämppä, missä on poikien varusteille oma varasto, kun on putkea ja törppöä ja vaikka mitä. Hyvää touhuiluahan tää on!

    VastaaPoista
  3. Aloititte sitten ne koiratanssiharjoitukset ;-DDD

    VastaaPoista