torstai 28. huhtikuuta 2011

No niin no..

Viimeksi puhuttiin hienoista kontakteista. No niitä kontakteja sitten testailtiin seuraavana päivänä epiksissä ja tuloshan oli sitten jotain ihan muuta kuin treenit antoi olettaa. Karmeat roiskaisut ekalla radalla ja tokalla radalla sitten lähdettiinkin radalta koira kainalossa, kun tuli taas sellaisella superloikalla A:lta alas. Prkl. Että voi ihmistä sapettaa.

Sitten käytiin perustreenit maanantaina eli ensin tokoiltiin. Seuraaminen oli hyvää. Paikkamakuussa kovin rauhaton. Ruutuun mennessä haukkui. Mitäköhän muuta ? No ihan kivat treenit. Pitää vaan itsekin ottaa askel rauhallisemmin, niin koirakin vähän relaa.
Perään talvikauden viimeiset agit, missä juututtiin hiomaan putkeen menoa. Kohdassa oli ensin hyppy putkea kohti, toisen pään ohitus ja sitten toiseen päähän putkeen. Jotenkin se oikea pää oli hivenen piilossa eikä tuo nyt tajunnut sitä ensin hakea. Haukkui vaan mennessään. Valssi ei hyvä. Vippaus vielä huonompi. Lopulta sitten saatiin sylkkäri siihen toimimaan parhaiten. Muuten ei ollut mitään ihmeempää radassa.

Viikonloppu vietettiin agikoulutusohjaajakurssilla, joka oli aikas turha. Mitään uutta ei tullut ja hippasen outoa oli "opetella" ohjauskuvioiden kouluttamista, kun kurssinvetäjä ei ollut niistä ollenkaan perillä. No tulipahan sekin suoritettua, mutta tulevaisuudessa olisi parempi, jos kurssinvetäjä edes tietäisi miten asioita opettaa. Nyt enää sitten harjoittelut kasaan ja taas on korttia taskussa.

Eilen käytiin Papun kanssa taas raunioilla ja meininki oli hurja. Kovasti teki pieni koira töitä ja oli aluksi vähän hukassa. Viimeinen ukko oli hyvin löydetty ja selkeästi sai siitä heti kunnon hajun. Lisäksi on niin täpinöissään, että kohta sen saattaisi saada palkan luona haukkumaankin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti