lauantai 7. toukokuuta 2011

Treeniä, kisoja ja syömättömiä keksejä

Vapun jäljiltä pojat olivat niin pökerryksissä ja ehkä myös täynnä makkaraa, että ruokapöydälle unohtuneet keksitkin saivat olla rauhassa. Tämän jälkeen on kuitenkin parempiin suihin päätynyt puolikas pulla sekä voro on pidätetty itse teossa seisoja-asennosta namipussin vierestä.

On myös treenattu. Reima oli pätevä ja ohjaaja kaipaa kunnon kohotusta. Papu tarjosi vaihtoehtoista putken suorittamista, jossa juostaankin putken päällä. Positiivista se, että Papullekin on löytynyt lelu, joka motivoi kerta kerran jälkeen. Tosin lelu on sen verran hyvä, ettei siitä voi ottaa silmiä irti juuri tuon mainitun putken ajaksi.

Tänään kipaistiin i-hahin kentän avajaiskisoissa ja tuli sieltä sentään kotiintuomisia vaikkei nollia meille herunutkaan. Eka rata ei sinänsä ollut ihmeellinen, mutta möhlittiin melko alussa kepeille meno ja sitä korjatessa Reima tulikin sitten takaisinpäin muutaman välin liikaa eli HYL. Okserista lensi hienosti rimat ja puomikin loikattiin alas mahtavalla tiikeriloikalla. Prkl. On se kumma.
Toiselle radalla sitten tiukemmalla asenteella ja se saatiinkin hyvin suoritettua. Puomilla kuunteli ja hidasti. Todistajan silmien alla tehtiin ihan ok kontakti, tosin tuomari löysi tästä jotain rankaistavaa. Oliko sitten kuvitellut ettei koskenut pintaan tai että koskin koiraan. Se jää ikuiseksi mysteeriksi. Puomin jälkeen oli kyllä varsinaista härdelliä ja en tiedä mihin kääntyilin, kun seuraava este oli niin kummallisessa kulmassa ja kuitenkin lähellä. Loppu tultiin ihan mallikkaasti kuitenkin. 5 vp, 3.sija. Kotiin tuli lahjakortti, pokaali ja ruokaa. Onneksi sentään työkaveri vei koirallaan kisan voiton nollaradalla.

Positiivista, että suoritti kuitenkin keinut ok ja tokalla radalla oli kuulolla. Olis varmaan ekallakin ollut, mutta ohjaaja ei tajunnut käskyttää kunnolla. Hmm.. Ensi kerralla taas tarkemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti