maanantai 30. toukokuuta 2011

Ja taas viikon tohotukset kootusti

Keskiviikkona raunioiltiin. Tällä kertaa mukana myös vierailevat tähden Reima ja Topi. Aluksi kauhistutti, kun radan takaosassa oli ilmeisesti kyitä kaksin kappalein. Onneksi paikalla oli ollut jo ryhmä ennen meitä ja tuota takaosaa ei käytetty.

Papu pääsi ensin etsimään ja tällä kertaa tuuliolosuhteet olivat niin hyvät koiralle, ettei siinä kovin kauaa tuumailtu mihin suuntaan lähdetään. Ensimmäinen mm näkölähtönä, mutta haju oli sen verran hyvä, että Papu otti suorimman reitin eli ei mennyt edes mm:n jalanjälkiä pitkin. Kaksi muutakin maalimiestä samalla lailla, joten siinä touhussa ei nokka paljoa tuhissut. On se hieno!

Reima pääsi myös kokeilemaan ja otettiin kaikki kolme näkölähtönä. Huvittavaa kyllä, on tälläkin jätkällä nenä auki. Välillä olis voinu olla silmätkin. Vaikka ensin oli vähän hämillään ja teki seuraajien ympäri kunniakierroksen, niin jatkoi matkaa kuitenkin ilman avituksia mm:n suuntaan. Hiljaa ja kovalla vauhdilla mentiin, mikä sekin on jonkin sortin ihme.

Topikin työskenteli hyvin ja mun luona jäi parin metrin päähän ja ihan selkeästi kysyi, et mitä sä siellä kyykistelet, ihan hassua touhua!

Torstaina agiliideltiin. Tällä kertaan tehtiin tekniikkatreenejä ja ne tuntuivat olevan Reimalle haastavia. Ei oikein keskittynyt ja takajalat meni milloin miltäkin puolelta vartaloa ennen kuin sammakkotyyli löytyi. Hyppääminen on vaan niin siistiä, ettei ehdi ajattelemaan eikä ainakaan syömään sitä palkkalihapullaa, kun voi kerran hyppiäkin. Veteli siis sitten välillä edes-takaisin sitä hyppysarjaa. Lisäksi työstettiin alastulokontakteja ja keinua. Kontakti alkoi sujumaan ja keskittyy nyt paremmin menemään suoraan eteenpäin. Keinulla taas saatiin kiipeämään paremmin ja himmaamaan myöhemmin. Nyt vaan pitäis jaksaa tehdä näihin toistoja.

Eilen vielä temppuiltiin ja työn alla on nyt "orrelle tulo", kumarrus ja Reimakin saatiin kierimään. Papun kanssa treenattiin kierimistä toiseenkin suuntaan, mutta työn ja tuskan takana se on. Ai niin ja Reima teki myös metallinoutoa, joka tosin on aika ällöttävää sen mielestä, joten kovin montaa toistoa ei voi ottaa kerralla.

Kaikkea sitä taas on puuhailtu ja ensi viikolla puuhaillaan lisää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti