keskiviikko 17. elokuuta 2011

Kokemusta karttuu

Jep jep. Nummelaan vei tänään tie ja tokokokeeseen. Pöllönä olin katellut vähän päivät väärin ja siitä johtuen missattiin sitten Papun rauniotreenit. Miinusta siitä minulle.

Ja päivän suorituksiin:

Luoksari: 9. Meni vastaan ja olis antanut pusunkin, mistä tuomari ei niin välittänyt.

Paikkamakuu: 9. Voi sitä piippauksen ja tuoksuttelun määrää. Pysyi kuitenkin paikallaan. Meni heti maahan, mutta nousi vähän hitaasti ylös. Vierestä lähti rekku omistajaa vastaan vielä, kun palattiin luokse, mutta Reima pötkötteli. Mikäs hätä siinä enää, kun emäntä on jo tulossa luokse.

Seuruu hihnalla: 6½. Kumma juttu, vaikka juuri ennen kehää hetsasin ja hyvin seuraili, niin tässä sitten meni heti nenä maahan. Käännöksiä meni pitkäksi ja perusasentojakin välillä vähän sai odottaa.

Sama hihnatta: 6. Even worse. Välillä jäi syömään heinää matkan varrella ja piti hakea mukaan. Lopussa oli taas ihan tikkana. Onneksi muistin puolessa välissä jäädä katsomaan mitä se herra touhuaa ja otettua vielä mukaan ennen kuin olis liike nollautunut.

Maahanmeno: 10. Valmisteleva osuus oli kyllä karsea ja kontakti puuttui, mutta niille sijoilleen putosi, kun käsky tuli. Nousi istumaankin hyvin.

Luoksari: 7. Tässä en oo muuten varma, että olisko noussut seisomaan ennen aikojaan. Tuli lujaa - ohi. Ja jäi sinne laiduntamaan. Toisella käskyllä sitten sivullekin jo.

Seisominen: 10. Starttasi taas omia aikojaan katsomaan lähitötterön. Onneksi liikkuri ei ollut vielä kerennyt aloittaa liikettä ja eiku uusi perusasento ja menoksi. Tosin tuossa vaiheessa jo aattelin, että tää meni ihan nollille, vaan eipä mennyt. Nollan eteen tulikin vielä ykkönen.

Hyppy: 8. En tiedä oikeastaan mistä rokotti. Jotain pientä ynisi. Siis koira. Ja tassut liikku hippasen seiso-käskyn jälkeen.

Kokonaisvaikutus: 6. No koira haahuilee, syö heinää, varastaa, syö lisää heinää ja lopussa hain sitten pannasta pitäen hypylle, kun jäi sinne taas muuten jotain turaamaan. Haukahtaakin taisi jossain välissä.

Yhteensä 156/200p. Reipas kakkostulos ja se ykkönen olis taas ollut 4:n pisteen päässä. Pienestä on kiinni. Tuomarina oli Hannele Pörsti.

Opeteltavaa:
- treenaa tötteröiden keskellä
- treenaa vierailla nurmikoilla
- vahvista paikkamakuuta
- opettele viritysrituaalit

Hyvää:
- yksilöliikkeet meni jo melko rennosti. Eikä turoilu hermostuttanut ollenkaan.
- Hymyssä suin mentiin
- kyllä se on kuulolla vaikkei katsoisikaan
- koira osaa kyllä, enää loppusilaus täydelliseen vireeseen.

Hyvällä fiiliksellä kuitenkin mennään, mikä on pääasia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti