torstai 25. elokuuta 2011

Viikonlopun tuloksia

Viikonlopun suoritteet alkoivat lauantaina tokon piirinmestaruuskisoilla. Hieman jännitti ja vähän hirvittikin, kun kuitenkin viime vuonna seistiin palkintopallilla. Onneksi arpa oli suosinut ryhmäliikkeissä ja meille tuli reunapaikka sekä viereen tuttu koira. Jostain syystä samaan aikaan oli menossa myös kovapanosammunnat, jotka aika hyvin jytkyivät taustalla. Onneksi Reimalla oli nyt tärkeämpää puuhaa, mihin keskittyä, joten nekään eivät meitä häirinneet.
Ja sitten suorituksiin, tuomarina toimi Timo Pussinen:

Luoksepäästävyys: 10. Istui nätisti vieressä. Hieman kyseli apuja, kun tuomari tuli koskemaan, mutta ei liikahtanutkaan.

Paikkamakuu: 9,5. Vähennys tuli, kun nuuskutteli niin kovasti ilmaa. Pysyi kuitenkin maassa, mutta ei nyt ihan täysillä keskittynyt. Ja koska tuuli kovasti, niin ei tuomari kuullut myöskään vinkumisia. Ja jos ihan rehellisiä ollaan, niin ei kyllä noussut ensimmäisellä käskyllä ylös.

Seuraaminen kytkettynä: 9. Olisko ollu yksi huono käännös, kun kontakti vähän tippui, muuten kyllä ihan mallikasta.

Seuraaminen vapaana: 8,5: Pieniä epätarkkuuksia tässäkin. Kontakti voisi olla parempi, mutta hyvä meininki.

Maahanmeno: 8. Valmistelevassa osuudessa ei ollut paras mahdollinen kontakti, mutta meni ripeästi maahan. Ei oikein tietoa, mistä syystä noita pisteitä meni.

Luoksetulo: 10. Jäi, tuli lujaa ja nasahti perusasentoon. Pöörfekt.

Seisominen: 9. Ei oikeastaan tässäkään tietoa, mistä tuo piste lähti. Ehkä otti taas sen askeleen käskyn jälkeen, mutta sitä en nyt oo pitänyt niin pahana. Ylempiä luokkia varten pitää treenata napakammaksi.

Hyppy: 8. Meinasi lähteä katsomaan mitä se liikkuri niiden palojen kanssa askartelee, mutta tuli kuitenkin viereen nätisti oottamaan liikettä. Lähti hyvin, tais ehkä pieni intoääni päästä, seisomisessa tepasteli totuttuun tapaan, mutta sillä ei ole niin väliä, kun kohta noissa hyppyliikkeissä ei enää pysähdytä.

Kokonaisvaikutelma: 10. Tuomarin sanoin: "Se oli oikein mukavan näköistä menoa, joten mitä tässä siitä enempää sanomaan".

Yhteensä näistä kertyi pisteitä 180,5/200.  Käsittämättömän hyvä fiilis kokeen jälkeen. Sain kerrankin koiran viriteltyä niin, että se teki töitä koko ajan ja meillä oli kivaa. Tämän viikon aikana tuli opittua se, että turha siellä on jännittää ja näköjään se, että on rennompi saa koirankin toimimaan. (Aika yllättävää.. :) Ihana Reima oli vain täydellinen. Tuolla tuloksella kiivettiin lopulta taas sille 3.sijalle ja saatiin myös kunniapalkinto. Voittajalle jäätiin 3,5 pistettä ja toiselle 1,5 pistettä. Pienestä oli siis kiinni.

Päivän kruunasi ATD:n joukkueiden kaksoivoitto joukkuekisassa, jossa ero jäi lopulta 0,5 pisteen päähän. Meillä oli kunnia olla mukana tuossa voittajajoukkueessa! 

Reimalle siis toinen 1-tulos, hieno henkilökohtainen 3-sija sekä joukkuepiirinmestaruus!

Sunnuntaina hurautettiin Heinolaan näyttelyyn Liisan ja Jennin kanssa. Reima esiintyi oikein nätisti ja kehänlaidan mukaan liikkui hyvin. Tuomarin Viva-Maria Soleckyj-Spunarin mukaan Reima on: "Good expression in head, Corpus is long, nice neck, nice temperament, good muscle, movement ok".
Eli Hyvä pään ilme, pitkä runko, hyvä kaula/niska, hyvä temperamentti, lihaksikas, liikkuu hyvin.
Tällä arvostelulla sai ERIn, SAn ja pääsei avoimen luokan 4.sijalle. Tuomari perusteli vielä, että vaikkei tykkääkään näin pitkä runkoisesti, niin koirassa on niin paljon hyvää, että sijoitti luokassa. Hyviksi sanoi vielä kerran ilmeen, temperamentin sekä turkin laadun. Hyvin siis meni nämäkin keimailut.

2 kommenttia:

  1. Niin siis onnea tätäkin kautta loistavasta tottissuorituksesta!!! Eli rentoutta peliin ja baanalle!! Ei kukaan sattunut kuvaamaan tätä suoritusta? olisi ollut kiva nähdä... =)

    Ja tietty onnea näytelmistä =)

    Onko niitä agituloksia tälle viikonlopulle?!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Valitettavasti ei tallentunut nauhalle. Uusimmassa postauksessa joitakin kuvia kuitenkin kuten myös agituloksia.

    VastaaPoista