perjantai 2. maaliskuuta 2012

Niinun treeniä

Eilen starttasi Niinun valmennuspläjäys ja aivan mahtavaa, kun virheisiin puututaan ja päästään taas hommassa eteenpäin. Itsellä on tekemistä ajoituksen kanssa, lähinnä se, ettei turhaan lähde liian aikaisin liikkumaan kohti seuraavia esteitä. Jostain syystä päädyin myös tekemään hehtaarivalsseja, mutta ne onneksi se saatiin melko nopeasti korjattua. Oli ne valssit aluksi myöhässäkin.

Seuraava kinkkinen kohta olikin sitten lähettämistäja irtoamista. Jossa taas yllätys yllätys, vika löytyi ohjaavasta päästä. Ei kai sitä mihinkään ehdi, jos tassusta pitäen käy jokaiselle esteelle viemässä. Hyvin Reimalla kuitenkin on radanlukutaitoa ja osaa ne esteet sieltä ottaa. Siltikin tämä oli kauhean vaikeaa. Pitää vaan luottaa siihen koiraan. Tässä kuviossa pussi meni puomin alta ja seuraavaksi vuorossa oli kepit. Mission impossible, jos jättänyt koiraa suorittamaan edeltäviä esteitä. Kymmenkunta kertaa tätä juostiin, ennen kuin alkoi sujua. Kepeille pitää saada lisää imua ja muistaa keilata käsi alhaalla. Miten sitä onkin kehitellyt ihan omia epäselviä ohjauksia..

Hyvät oli treenit ja mielikin. Tätä lisää!

Niinulta suunnattiin Sporttikselle ja Papukin pääsi juoksemaan. Melkoisen pätevä jätkä se olikin. Mieletön keskittyminen treenaukseen! Papulla alkaa olla kepit melkoisen hienolla mallilla. Molemmat jätkät tekivät vähän hyppytekniikkaakin. Vähän on ollut tässä taukoa, joka näkyi haparointina, mutta hyviä suorituksiakin saatiin sekaan.

Reima otti myös jostain syystä mielettömät kierrokset halliin tullessa ja sitten saatiinkin kontaktihommat sekoamaan. Eihän se niitä malttanut tehdä. Mutta hyvä, että saatiin nämä kierrokset esiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti