sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Viikkokatsaus

Tällä viikolla treenattiin tiistaina kuten tavallisestikin. Menossa oli useamman välistävedon suora ja sitähän sitten kokeiltiin puolelta, jos toiselta ennen kuin löydettiin sujuvin vaihtoehto. Toki pätkän alussa piti tyrkätä koira takaakiertoon, mikä vähän vähensi ratkaisujen määrää. Päädyttiin kuitenkin siihen, että ekat kaksi mentiin päällejuoksuna ja kolmanteen persjättö, että seuraavalle esteelle olisi hyvä ohjaus. Hyvä siitä tuli. Sitten takuttiinkin taas pitkän estevälin ja okserin megaloikan kanssa. Askelmerkkejä saatiin vähän enemmän kohdilleen ja hyppykin alkoi näyttää paremmalta. Paljon on vielä kuitenkin tehtävää.

Torstaina oltiin Niinun ohjauksessa, jossa taas oltiin ihan ulapalla. Jostain syystä oli Reimalle niin kauhean vaikeaa tulla kaksi estettä peräkkäin. No ehkä siinä oli enemmän omasta ohjauksesta kiinni, kun tuo siihen kuitenkin niin herkästi reagoi. Valssit oli taas myöhässä kuten yleensäkin, mutta siitäkin selvittiin. Vaikeimmaksi kohdaksi tulikin sitten vippaus, kun itse taas ajauduin ihan väärille linjoille  ja ajoitus oli totaalisesti pielessä. Tämä siis treenilistalle.

Matkaa jatkettiin Sporttikselle ja hyppytekniikan pariin, joka sujui Papulla ihan kivasti, mutta Reimalla oli taas vaikeuksia pitkien välien kanssa ja meno näytti todella kaamealta. Ehdottomasti lisää treeniä. Otettiin myös Niinun treeneissä ollutta pyörityskuviota, joka meni varsin kivasti. Papun kanssa on rytmityksen kanssa hakemista, kun etenee niin erilailla kuin Reima. Toimi kuitenkin aika hyvin. Reiman kanssa ei ollut ongelmia, kun etenee kuitenkin aina niin reippaasti.

Lauantaina pojat tarkistutti kuntonsa Leena Piiran käsissä. Papu oli loistokunnossa: lantio suorassa ja hyvä lihastasapaino. Yksi triggeri oli, mutta sekin saatiin hoidettua. Hyvin on selvinnyt talvesta ja takin pitäminen on ollut toimiva juttu. Reimalla oli lukko toisessa kyljessä, mutta se saatiin avattua ja takajalkojen lihastasapaino oli parantunut. Molemmille tuli määräyksenä venyttelyjä ja takapään treeniä peruutuksen muodossa. Tyytyväinen olen kuitenkin ettei noilla ollut nyt mitään pahoja jumeja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti