sunnuntai 9. syyskuuta 2012

I cut an inch off of every straw I see, just to make the world suck a little less.

Juuh. Piirimestikset sitten oli kyseessä tällä viikolla ja ensimmäisenä päästiin starttaamaan. En tiedä oli tuomari Ritva Herrala lukenut agilitypalstaa, kun radat eivät todellakaan olleet vaikeustasoltaan samaa kuin mitä edellisellä viikolla oltiin kisattu syysskaboissa. Radoille sattui ehkä yksi hieman kiperämpi kohta, mutta muuten sitten mentiin aikalailla suoraan.

Agiradalla mentiin ihan hyvin, mutta A:lta Reima tuli aika rytinällä ja putki oli houkuttelevasti tyrkyllä, mutta se saatiin kuitenkin vältettyä ja kuin ihmeen kaupalla päästiin kepeillekin vielä ilman virhettä. Loppu oli pässinlihaa, vaikka vaikeaa oli Reimalle hyppääminen. Puhtaalla radalla loppuun ja parin sekunnin yliaika. Kepeille oli kinkkinen kulma, jonka sitten varmistelin, mutta täytyy ottaa takaaleikkauksia/ puolen vaihtoja treeneihin.

Hyppäri oli samaa sarjaa. Paljon oli putkia matkalla, mutta eipä niissäkään ollut mitään ansapaikkoja. Tai oli jos koira ei lähtenyt mukaan vetoon, mutta Reima lähtee joten nou problem. Putkesta tultiin myös lujaa kepeille, mutta ei siinäkään ollut ongelmaa. Oma valssi oli vissiin yhdellä putken jälkeisellä esteellä myöhässä ja siitä rima tuli sitten alas.  Ja taas tutusti se pari sekuntia yliaikaa.

Kipaistiin vielä joukkuekisaratakin, josta olisi mieli tehnyt tulla pois kesken. Yhtäkään kontaktia ei tehnyt, mikä kiristää minun päätäni kovin. Muuten ihan ok ja kesti lennosta muuttuneet ohjauskuviot, mutta huh huh. No joukkueelle kuitenkin saatiin tulos 7/12.

Ihanneajat eivät olleet kovia: 3,6m/s ja 3,7m/s, mutta eipä niihin siis päästy. Molemmilla radoilla 3,3m/s luokkaa. Vikaa siis on. Hyppy oli kamala ja koira mitä ilmeisimmin on todellakin jumissa. Tästä siis nyt tauolle niin pitkäksi aikaa, että on taas koira kunnossa. Harmittavasti tuli ilmoittauduttua Batin kisoihin ensi viikoksi, mutta ne nyt jäävät väliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti