torstai 8. marraskuuta 2012

"When everything seems to be going against you, remember that the airplane takes off against the wind, not with it." - Henry Ford

Jep. Vastatuulta on havaittavissa. Reimalla on hyppy täysin kateissa ja takajalat jäävät käyttämättä siinä hyödyksi. Piiran käsittelyssä oltiin lauantaina ja Leena totesi, että ranka on ihan jäykkä ja askel töpöttävä. Liikettä pitäisi siis saada takapäähän ja rankaa aukeamaan. Suositteli tähän hätään koiran kuvauttamista, että voidaan sulkea suuremmat viat pois ja sitten vesiterapiaa. Näitä nyt sitten tässä koitetaan järjestää.

Papu oli ihan hyvässä kunnossa ja jumit saatiin lanteista hierottua auki. Papu on muutenkin ollut ihan hyvällä tuulella. Rauniot ovat sujuneet hyvin ja eilen ekstravaikeutta toi pimeys, kun jouduttiin valoista luopumaan treenien aluksi. Pienen alkupyörimisen jälkeen itseluottamus löytyi ja nenä aukesi. Eikä siinä sitten kauan nokka tuhissut, kun molemmat ukot oli nostettu hyvien haukkujen kera.

Tänään agilitattiin, mutta eipä se kummoista ole. Vammaisagilityltä näyttää. Ei irtoa eikä etene. Touhuili jotain omiaan putkien kanssa kerta-alleen. Etupalkalla saatiin vauhtia aikaan, mutta muuten ei onnistu. Tai hitaasti menee. Masentavaa. Harmittaa kovasti, vaikka koiralla onkin hauskaa.

Kova on turhautuminen tällä hetkellä. Tuleeko tästä koskaan mitään vai ei? Voisiko olla niitä onnistumisia välillä?

Viikonloppuna tuli Reimalle hutikin ja hampaat iskeytyivät peukalon hankaan, mitä lie namia tavoitellut. Hieno mustelma siitä tuloksena. Tiistaina oli myös oikein mukavat terveiset keittiössä: hirmuinen kakkaläjä ja kahdet oksut. Onneksi kukaan ei niitä ollut sen kummemmin levitellyt ja laattalattiallahan ne kuitenkin olivat helposti siivottavissa.

Mutta näin, täältä tähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti