perjantai 7. kesäkuuta 2013

Tokoo kans..

Sitä tehtiin vielä Reiman kanssa illalla. Kentällä oli häiriöinä jalkapallisteja ja petankisteja. Hyvin odotteli paikallaan, kun välillä palauttelin palloa pojille. Nouto on aika hyvä. Ekalla kerralla ei oikein meinannut vaihtaa leluun, mutta teki sen sitten kuitenkin. Ote nyt hyvä. Pyörittelee enää oikeastaan vaan luovutuksessa, mutta, kun ne niskat pitää kääntää nurin siinä vaiheessa ja kapula meinaa menn kurkkuun, kun mua katselee.

Iltaruoka syötiin kentällä paikkamakuun merkeissä. Pää menee maahan, mutta nousee jätettäessä. Varmistelee, että en häviä, mutta tarjoaa sen takaisin kuitenkin. Puolen kymmentä toistoa saatiin tähän. Ihan ok, on ainakin rauhallinen.Ei tärise eikä ole pitänyt ääntä, joten voiton puolella tässä sinänsä.

Tehtiin palkattomuutta kahdella-kolmella liikkeellä. Hienon seisomisen teki. Hyvä luoksarin stoppi. Maahanmeno olikin sitten kadoksissa, mutta löytyi toisella kertaa. Seuruu ihan ok, mutta käännökset väljiä. Korjattiin sitten niitä imuuttamalla käännökset. Sivuaskeleet hyvin. Meteliäkään ei ollut kovasti, joten ihan hyvin meni tämä treeni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti