sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Kisaa

Eilen menoa ja meininkiä Ojangossa. Ei tullut kisakirjaan merkintöjä, mutta ihan ok meininki. Hyppy edelleen rentoa ja meno vauhdikasta. Meidän mittakaavassa. Ekalta radalta tuli 5 vp, kun puomille meno meni pitkäksi. Kulma oli aikasmoisen kakkamainen ja vaikea, jopa vaarallinen. Muista kuvioista selvittiin ihan hyvin. Kovin montaa nollaa tai edes tulosta radalla ei tehty, joten siitä ollaan tyytyväisiä, että siihen kymmenen sakin kieppeille kuitenkin rutistettiin.

Toinen rata olikin suoraviivaisempi, mutta siellä sattui ja tapahtui. Varasti lähdöstä. Ei pahasti, mutta varasti kuitenkin. Mitäs katsoin välillä muualle. Sen jälkeen sitten paukkuikin A ja siitä sitten ei enää ehditty takaakiertoon. Seuraavaksi paukkui keinui rumasti ja kun vielä puomillakin loikkasi, niin se otettiin uudelleen ja sitten pois. Kontaktitreeniä pitäisi saada aikaiseksi siis. Ja keinu on edelleen vaiheessa.

Kolmas rata hyppäri, jolla edettiin ihan hyvin kolmanneksi viimeiselle esteelle kepeille. Siinä olisi pitänyt omaa liikettä rytmittää paremmin ja antaa koiran vaan mennä. Nyt jäi kyselemään ja tuli kakkosvälistä pois. Höh höh. Inhottavassa kulmassa olevasta okserista selvittiin hienosti. Yliaikaa ja 5vp keppisekoilusta.

Taas mietityttää miksi tätä hommaa tekee. Voittajille hävitään 10 sekuntia, miten sen voisi kiriä kiinni? Aika mahdottomalta vaikuttaa. Pitäisi olla niin pirun oikea ajoituksinen ja tehdä tarkat ja lyhyet linjat, jotta päästäis edes sinnepäinkään. Toinen asia, mikä ihmetyttää on se, ettei tuo suostu leikkimään radan jälkeen. Mikäs siinä sitten on? Leikkii lähdössä ja odotellessa, mutta radan jälkeen ei vois vähempää kiinnostaa. Höh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti