torstai 2. tammikuuta 2014

Lääkärikäynti

Siitä en tainnutkaan kirjoittaa. Reimalla on nyt ollut kolmisen viikkoa niskassa patti, joka kyllä diagnosoitiin rasvapatiksi facebookkeskusteluissa, mutta sitä kuitenkin käytiin näyttämässä. No sehän se oli. Tukkeutunut talirauhanen, joka sitten neulalla tyhjennettiin ja puristettiin viimeisetkin töhnät ulos. Huh. Reima ei ollut moksiskaan neulalla törkkimisestä.

No sitten tarkasteltiin vielä murinoita, kun tuo iltaisin murahtelee ja vaihtaa paikkaa. Eturauhanen oli iso, mutta nyt on ollut kyllä aika paljon juoksuhajuja ympäristössä. Sitä ei kuitenkaan mitenkään aristanut. Pissanäyte olikin sitten hieman suttuinen ja ab-kuuri saatiin Reimalle sitä siistimään sekä Tardak tilannetta muuten rauhoittamaan. Hieman tyytyväisemmältä tuo on nyt vaikuttanutkin.

Onneksi tajusin samalle reissulle tarkistaa Papun rokotustilanteen ja siinähän oli käynyt niin, että rabies oli mennyt vuosi sitten vanhaksi ja rokotuskortissa oli muutenkin väärä voimassaolomerkintä. Lisäksi muut rokotukset olisivat menneet vanhaksi helmikuussa, joten Papukin pääsi pöydälle hoidettavaksi.

Piti olla nopea keikka, mutta kyllä me siihen 1,5 tuntia saatiin menemään. No nyt on asiat taas reilassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti