keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Style is the image of character.

Tyyli haettiin Remelle nyt trimmaajalta. Koska Trim-it:stä oli vaikea saada aikaa taikka edes vastausta puheluun, lähdettiin kokeilemaan Munkan Eläinkulman Sirkkua. Ehkä myös aikataululla oli jotain tekemistä asian kanssa. Ehkä.

No sinne jäi hoidettavaksi. Arvio oli, että 1½ tunnissa tulisi valmista. Soittelee sitten. Puhelua ei meinannut kuulua ja kaksi tuntia oli kulunut. Tosin en ihmettele, ei tuo ole niitä iiseimpiä turkkeja ja sitä karvaa vaan aina riittää. Kuitenkin hipsin sinne katsomaan miten homma etenee ja homma olikin paketissa kynsienleikkuuta lukuunottamatta. 

Trimmaaja oli ihan pähkinöinä Reiman hyvästä käytöksestä ja kuulemma saamme jälkitoimituksena kuukauden asiakkas-diplomin, kun toinen vaan oli töröttänyt nätisti trimmauspöydällä. Vähän oli välillä katsellut mitä on tapahtumassa. Kuulemma yllättävän moni koira ei ole tottunut käsittelyyn ja sitten välillä keskustellaan siitä saako trimmaajaa purra. Ei saa.

Trimmaustulos näytti hieman epätasaiselta, mutta kyllä se ihan siisti kuitenkin on. Pää on nyt maltillisemmin trimmattu ja näyttää siltä, ettei Remekään kutise kuten ennen. Nyt enää jännätään miten tuo karva kasvaa. Karkeutta saisi olla kyllä päälikarvojen muodossa. Kolme viikkoa aikaa siihen. Ihan tyytyväinen siis tulokseen olen ainakin tällä hetkellä. Luntakaan ei tartu matkaan niin paljon kuin ennen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti