sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Tiimi toimii ja saadaan palautetta!

Tällä kertaa suurin osa positiivista! Aika superia. Viikonloppu kului MM-tiimin treenien merkeissä Tuorlassa. Lauantaina aloitettiin kuohuvalla ja kakulla, jotka Rea tarjosi kauan kaivatun 1-tuloksen johdosta sekä Hansun 1-vuotissynttäreiden takia. Daim-kakku mahassa lähdettiin tekemään pienryhmissä kaukoja. No näitähän tässä olikin pohdittu ja nyt tultiin siihen tulokseen, että Reme tekee ne sekatekniikalla. Käy meille, kun vaihdot on opetettuina. Hyvin jumi etupalkkana olleeseen palloon. Ongelma yksi siis ei ollutkaan ongelma. 

Seuraavana omia ongelmia ja meillä se oli nouto. Onhan se parantunut huimasti, mutta puremista tulee edelleen, mutta nyt palauttaa kuitenkin viereen. Isompi ongelma on tunnari. Yksi tunnari saatiinkin kivasti säpäleiksi. Siinä siis edelleen joku epävarmuus ja ottaa musta painetta. Palautusta nyt vauhdilla ja autetaan kädellä viereen. Tarjoaminenkin on sellaisella mallilla, että siitäkin saa palkan vasta vierestä. Lisää toistoja ja löydää pipoa.

Tehtiin myös kontaktihäiriötreeniä ja Reima oli siinä ihan super. Kontakti pysyi ihan superhyvin, kukaan ei saanut sitä mukaansa eikä Lentsukaan saanut Remeä menemään maahan. Tyyppi tapitti ja keskittyi tosi kovaa kontaktin pitoon minuun. Hypersuperhieno!

Päivän päätteeksi vielä leirikisa eli piirissä pyörimistä ja oikean asennon tekoa, sillä twistillä, että maahan = mansikka, seiso= sitruuna ja istu= lime. Vaikeaa oli, varsinkin, kun meillä istu on sit, mutta kuinka ollakaan, niin siinä vaan kävi, että Remen kanssa tsemppasimme itsemme voittoon! Jehei! Asennot on varmoja ja kun sai kaikin keinoin avittaa, niin keskityttiin tähän täysillä ja siellä vietiin kisa. Taas kerran!

Lauantaina tehtiin vielä alussa muuten paikkamakuut, minkä sössin hieman siinä, että jätin namikipon liian lähelle Reimaa ja se aiheutti levottomuutta. Pysyi kuitenkin hiljaa, mutta pää seilasi. Lisää treeniä.

Iltasella kotiin, pää tyynyyn ja aamulla taas aikainen herätys. Taas tehtiin omia ongelmia ja meillä ruutu. Homman nimeksi se, että joko viedään lelu sinne yhdessä tai appari vie. Reimalle virittelysana, merkkaus, kontakti takaisin ja sitten lähetys. Näitä ja välillä sitten tyhjiä. Pitää saada Reme oppimaan bongaus paremmin. Tehtiin myös stoppia valeheitolla ja siitä maahan menoa ja vielä seuraamaantuloakin. Kaikki toimi. Näitä pitää tehdä toki lisää, mutta hyvin lähti työstämään.

Häiriötä tehtiin vielä pienryhmässä. Paikkamakuun alkua, jossa oli levoton. Ehkä huono valmistelu alla. Pitää olla tarkempi ja opettaa odottelukäsky. Ei pitäisi niin aina ahdistua tästä, mutta se nyt vaan ahistaa, kun ei tunnu tämä edistyvän.

Mieltä kuitenkin hiveli hirveästi tiimiläisten kehut siitä miten ollaan edistytty. Ja niihän se olikin. Reme keskittyi tekemiseen ja oli hiljaa, kun tiesi mitä ollaan tekemässä. On se ihana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti