keskiviikko 13. elokuuta 2014

Horror

Olipahan yö. Pienin ei rauhoittunut aitaukseensa nukkumaan juurikaan vaan melusi läpi yön. Jos ei kiljunut, niin sitten veteli luuta pitkin aitausta aiheuttaen kivan kolinan.

Jos pienin olikin hiljaa, niin sitten Remelle iski ahdistus ukkosesta. Läähätystä, sängyn alla ryömimistä. Ryömi jopa säilytyslaatikon ja sängyn välisessä muutaman sentin tilassa, mikä taas aiheutti tökkimistä sängyn päällä nukkujille. Aamulla varsinainen ylläri oli vastassa eteisessä, kun kynnysmattoa oli hieman modifioitu. Voihan piru!

Voisi sanoa, että onneksi yksi koira oli sentään järjellinen. Paitsi ettei ollut. Papuhan oli päivällä metsästänyt ampiaista (taas) ja nyt oli sitten kuono turpeana. No ainakin Papu oli hiljaa paikallaan ja nukkui yöllä.

Yöunet jäivät siis todella vähiin. Höh höh.

Muissa uutisissa Bondin kehitys. Yhdenksän viikkoinen Bondi osaa:
  • luopua palkasta (perääntyy ja istuu tai menee makaamaan)
  • irroittaa lelusta (No ei ehkä ihan täydellisesti, mutta aika hyvin.)
  • tarjota maahanmenoa ja pään laittamista maahan (Jes. Sellainen paikkamakuu sille siis tulee.)
  • tarjota pentuaitaukseen menoa (ja sieltä poistuloa ja taas sisäänmenoa palkan toivossa)
  • olla pissimättä 4 tuntia
  • mennä etupalkalle

3 kommenttia:

  1. Hieno Bond! :) ja pidetään yhä peukkuja teidänkin öiden helpottumisen puolesta!

    VastaaPoista
  2. Joo, viime yö nyt saattoi olla joku aivopieru. Katsotaan miten tänään menee. Jos ei muuta, niin ainakin pidän kiinni siitä, että tyyppi rauhoittuu vaikka kiinni pitämällä. Remelle pitää myös keksiä jotain.

    VastaaPoista
  3. Jokrun siskolle auttoi sellainen laturijuttu noihin ilta/yörauhoittumisiin... eli ollaan ite maassa kyykyssä tms ja otetaan se koira rauhallisella otteella siihen jalkojen väliin. Ihan ekoilla kerroilla sitä voi joutua pitämään, mut noi oppii nopeesti tonkin. Olisko bortsupennut sit oikeesti lähellä joitain pikkuvauvoja, jotka ei malta nukkua kun olis niin paljon kaikkea nähtävää... :)

    VastaaPoista