tiistai 26. elokuuta 2014

Sataa sataa ropisee

Mutta sateethan eivät ole meitä haitanneet.

Viime keskiviikkona alkoivat taas koirakoulun koulutukset ja pitkästä aikaa olin kouluttamassa. Mukavaa puuhaa, mutta aika paljon kaikenlaista uskomusta menossa. Yhdelle koiralle ei ollut opetettu juuri mitään, kun sen piti osata seisoa näyttelyssä. Jos sen opettaisi istumaan, niin sittenhän se istuisi sielläkin. Muitakin vastaavia juttuja tuli esiin. Ei voi kuin ihmetellä. Eikö se homma mene niin, että kannattaa tehdä ja hakea sitä suhdetta koiraan ja pitää kivaa, kuin miettiä, että tätä ei voi tehdä, kun tuo menee sitten pieleen jne.

Bondi treenasi leikkimistä koulutuksen jälkeen ja koitettiin tavata Komee. Komee oli kuitenkin melkoisen jännä, joten pakoonhan siinä taas mentiin. Illalla tein eläinkokeen ja iskin Bondille vielä takin päälle, kun kerran satoi. Tyyppi ei reagoinut mitenkään. Ihan ok siis.

Torstaina jatkettiin pentupaineilla Rockyn kanssa. Taas arkaili aluksi, mutta lopulta Rockykin sai juosta emännän jalkoihin turvaan. Niin se kehittyy. Älli ja Tälli ovat aika hyvä painipari. Muuten Bondin viikko-ohjelmassa on ollut leikkimistä. Kahden lelun leikki menee kivasti ja heitetylle lelulle menee kivasti. Palautusta täytyy vielä harjoitella, mutta hyvin sekin sujuu. Aloiteltiin myös viettihyrrän kautta asennon vaihdoksia. Hitaita ovat vielä, mutta istu ja maahan sujuvat. Työstettiin myös ihmisistä luopumista, jotta lenkit sujuisivat hieman paremmin eikä kaikkiin tarvitsisi kiinnittää huomiota. Hyvällä alulla tämäkin. Matolääke tuli annettua Bondille ilman ongelmia. Suurin ongelma taisi olla Reimalla, joka kävi tilannetta tarkastamassa ja sai hajusta jo puistatuksen, joka jatkui jonkin aikaa.

Reme on treenaillut ruutua. Menestys on ollut vaihtelevaa, mutta pitää vaan vielä vahvistaa lisää. Ihan hyvä boogie. Noudot on hyvällä mallilla ja tekeminen on ollut kivaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti