maanantai 1. syyskuuta 2014

Voihan voittaja!

Kokeessa siis oltiin Remen kanssa viikonloppuna ja tässä analyysi suoritteesta:

Paikkamakuu - 0: Pysyi siellä ja oli hiljaa, mutta on nyt kehittänyt sinne keskelle suoritusta 2 minuutin seisomisen. Hienosti oli maassa, kun palattiin luokse.
  • Plussaa kuitenkin se, että alku oli paras ehkä pitkään aikaan. Ei kauheaa kitinää ja vänkäämistä. Jäi kivasti ja oli hiljaa. 
  • Erityisplussat siitä, että vaikeusastetta nosti se, että yksi koira lähti rivistä heti ohjaajan perään, toinen oksensi vieressä minuutin kohdalla ja kolmaskin istui jossain vaiheessa liikettä.
  • Plussaa vielä se, että kehään mennessä annoin tsekata kartion, niin ei tarvinut sitä enää yksilöissä käydä ihmettelemässä.
Tunnari - 0: Ampui tuhatta kapuloille ja otti ensimmäisen minkä löysi. Ei ollut nenä auki.
  • Virittely ei tässä onnistunut. Pitää treenata lisää kapularivillä
  • Plussaa innokas lähteminen ja palautuskin melkein tuli viereen eikä tunnarikaan mennyt hammastikuiksi.
Istuminen - 7,5: Ei mennyt ekalla, autoin toisella käskyllä ja vähän kädelläkin. Kontakti lähdössä oli huono.
  • Plussaa itselle se, että olin miettinyt miten toimin, jos eka käsky ei mene perille. Pitää vahvistaa vielä liikettä, mutta tietää kyllä mistä on kyse. Valmisteleva osuus voisi olla parempi.
Ruutu - 0: Irtosi kaksi metriä ja hauhau. Ei hajuakaan hommasta. Vinkkejä tarvitaan ruudun bongaukseen ja sinne irtoamiseen.
  •  Oli tiedossa, että tämä on vaikea vielä eikä täysin myyty Reimalle. Nyt treenaamaan bongausta lisää. 
Seuruu - 7: Alussa lähti jonkun hajun perään ja sain komentaa takaisin, sen jälkeen kivaa tekemistä. Kontakti vähän katkeili, mutta askeleet meni kivasti. Tästä kyllä tykkäsin.
  • Alun koomailu pois, muuten oli aika kiva. Askeleet sivulle ja taakse meni kivasti ja paikallaankin osattiin tehdä täyskäännökset.
Luoksari - 0: Seisoi, kun käännyin ympäri ja tuli niin lujaa, ettei ollut aikomustakaan eikä mahdollisuuttakaan pysähtyä.
  • Tässä näkyy palkkaamattomuuden rutiinittomuus. Aiheuttaa epävarmuutta ja siksi nousee tuolla seisomaan ja tuli muutenkin läpi, vaikka tää on ollut jo kauan meidän bravuuriliike, jossa on tehnyt lähes poikkeusetta superhienot stopit.
  • Pitää miettiä itse miten toimii. Taisin sanoa muuten väärän jättökäskynkin.
Kaukot - 0: Ekasta käskytä rykäsi sitten viereen hienoon perusasentoon.
  • Jännä oli tämä, mutta veikkaan samaa kuin edellisessä. Monta liikettä jo palkattomana alla ja iskee epävarmuus. Osaa kyllä kaukotkit ja ollaan tehty m-s treeneissä monta kertaa, joten ei siitä pitäisi olla kiinni.
Hyppynouto - 8,5: Lähti haukulla, hyvä vauhti ja ok pito. Luovutuksen jälkeen nousi seisomaan. (ja karkasi kehästä kassille lopuksi).  
  • Tästä saatiin jo yleisöltäkin taputuksia, kun niin innokkaasti meni. No ei oo ihme, onhan tähän yhdistetty Remen kaksi lempparijuttua: hyppy ja nouto. 
  • Tuli testattua Remen muisti. Muisti, että kassissa on lihapullat ja kävi siellä välipalalla. Kassi onneksi kehän vieressä olleen auton takana piilossa, niin tuomari ei sitä nähnyt. Ja meikkis kipikapi hakemaan Reme takaisin kehään ja jatkettiin tekemistä. Ehkä ei siis kassia seuraavalla kerralla kehänlaidalle.
  • Superia palautus viereen vaikkei peppu pysynytkään maassa ja pitokin kohtuullinen.
Metsku - 8: mietti ottaako, mutta otti. Sama seisomaan nouseminen luovutuksen jälkeen.
  • Tämä myös hyvä. Vierailla metskuilla ei olla niin treenailtu. Siinä mielessä hyvä, että oltiin voittajan eka koirakko, niin ei niitäkään kukaan ollut ehtinyt kuolata.
  • Palautus jees.
Kokonaisvaikutus - 7: se kehästä karkaaminen ja haukut välillä. Tuomarin kommentit, että olipahan menoa ja meininkiä.

Yhteensä 90,5p. Eli jäi sellaiset 166p pistettä parannettavaa 1-tulokseen.

Hyvä fiilis kuitenkin ja vitsailin läpi kokeen liikkurin kanssa. Mulle papukaijamerkki etten hermostunut, vaan kehuin koiraa kuitenkin koko ajan läpi kokeen. Kohtuu rento meininki ja Reimalla oli yritystä ja saatiin niitä loppupäänkin liikkeitä kuitenkin vielä onnistumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti