maanantai 15. syyskuuta 2014

People often say that motivation doesn't last. Well, neither does bathing - that's why we recommend it daily.

Nih, tiskiallas siis käytössä ja päivittäin on tehty juttuja. No ainakin melkein. Viikonloppu meni heppaleirillä, joten koirat saivat lomaa. Sitä ennen kuitenkin treenattiin. Päivittäin. Onnistuin jopa pitäytymään siinä, että treenit ovat lyhyitä. 

Bondilla vähän pidempiä, mutta ei nyt mitään hillitöntä kuitenkaan. Suuremmaksi osaksi leikkimistä ja leikin kautta stoppia ja maahanmenoa. Ihanalla vauhdilla tekee niitä ja kiertämiseen tulee vauhtia koko ajan lisää. Kahden lelun leikki toimii eikä häiriöt haittaa.

Reme on bongaillut ruutua ja etsinyt omaa tunnaria. Bongaus etenee hyvin ja sitä on tehty vain kerta/treeni. Eikä tunnariakaan enempää. Torstaina Reme vahingossa tosin nappasi kiinni mun peukalon hankaan, kun luuli sitäkin lauantaimakkaraksi. No palkka oli ainakin kohdillaan. Muuten on kotona ennen ruokaa kierrellyt tunnari suussa juttuja. Ekat on aina kauheeta pureskelua, mutta kolmas menee yleensä jo ihan nätisti.

Viime viikolla Papu sai vieraita raunioille, kun vanhemmat tulivat menoa tsekkaamaan. Papu moikkasi pikaisesti ja sitten oli jo kiire hommiin. On se aika hieno. Hyvin on syttynyt hommalle ja hyvä niin. Kovasti teki duunia ja haukkui hyvin. Kahden maalimiehen syliin meni, kun kerran pääsi. Tosin tarjoaa jo kivasti kauemmaksi menoa ja haukkumista sieltä.

Muissa uutisissa on se, että Papu on ilmoitettu rallytokokurssille. Katsotaan, josko se olisi myös Papun laji.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti