tiistai 16. syyskuuta 2014

Penne on etevä

Penne, ikää 3 kk 6pv, osaa mennä eteisen oven eteen vinkumaan, kun haluaa ulos pissille. Hirvittävän kivasti on tajunnut oven yhteyden ulosmenoon, vaikka sen jälkeen pitää vielä suoriutua kahdesta ovesta ja tien ylityksestä ennen pissipaikkaa. On se näppärä.

Muuten tänään alkoi nettitokot! Ne kauan odotetut. Pentutreenit sopii kaikille näistä ja periaatteessa Remen EVL-treenejäkin voi soveltaa. Bondille tänään merkkiä: onnistuin opettamaan senkin keilaamaan merkin nurin. Ou nou. No korjausohjeet on jo saatu, joten eiköhän se siitä. Oma oppimiskäyrä koki uuden suunnan, kun tajusin lopettaa treenin, kun en tiennyt miten virhe korjataan. Bondi pääsi sitte jatkamaan harjoituksia kosketusalustan merkeissä. Ihan täysin sitä ei vielä myyty, mutta hyviä toistoja saatiin.

Reme teki myös merkkiä. Menee kivasti, voisi olla hieman tsäpäkämpi, mutta ihan jees. Mutta menee vähän merkin viereen. Eli paikkaa pitää korjata. Ohjeita siihen odotellaan. Muuten Reme opetteli ohjatun oikeata, joka olikin yllättäen vähän vaikea, kun niin kovasti halusi tulla minun luokse. Saatiin kuitenkin lähtemään oikeaan suuntaan ja koska vire on ilmeisesti vähän alhaisempi, niin kapulakaan ei kokenut kovia. Loppuun Remelle ruudun bongaus iltaruualle. Lujaa meni suoraan. Great!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti