sunnuntai 28. syyskuuta 2014

I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be.

Niin, kovastihan olisin tuon koiran halunnut saada voi-valmiiksi ja evl-oikeudet tänän vuonna, mutta matkalla tässä vielä ollaan. Tällä viikolla on ollut onnistumisia ja haasteita. Toisinaan sujuu, toisinaan ei.

Suuntien opetus on sujunut ja yllätyksenä siinä on tullut kaupan päälle nätti pito. Palautus tulee hienosti sivulle. Pylly ei tahdo ehkä aina pysyä maassa loppuun asti, mutta työstetään sitä. 

Ruutua on saatu työstettyä, mutta yllättäen sitä ei sitten löytynytkään ruoholta. Bongaili ihan vääriä asioita ja oli levoton. Takaisin perusteisiin ja opettamaan kaukana toimimista eli eteenmenoa. Sitä tekee kyllä ihan kivasti eikä arvo mitään. Suoraan painaa menemään. Kaipa se siitä. Tunnari on mennyt ihan jees ja nenä on käytössä.

Luoksari on epäkunnossa. Stopit epävarmoja ja lähdön makuulla pysyminen. Pitää vahvistaa. Jos vaikka nyt vihdoin opettaisi sen yksin kaukana olemisenkin kuntoon.

Istuminenkaan ei ota oikein onnistuakseen, mutta ei voi olla vihainen, kun toinen tarjoaa hyvällä ilmeellä seisomista. Ehkä tehdää siitä leikki nyt ensin, siitä istumisesta.

Papu on ollut raunioilla taas ja toimi siellä pätevästi. Ainoastaan pitää olla tarkempi lähetyksissä, että koiruus oikeasti lähtee sinne lähetyksen suuntaan eikä vaikka päinvastaiseen suuntaan. Hienosti teki töitä ja häntä vipatti.

Bondikin oli taas mukana raunioilla ja hyvin etsi ja uskalsi liikkua pimeydestä huolimatta. Muuten Bondin listalla on ollut tällä viikolla lelulle ja targetille menon opettelua. Molemmat sujuu ja tyyppi tekee ihan suvereenisti ulkonakin targettia. Tarjoaa vielä makuuta ja pään maahan laittamista. Melko pätevä. Hauska tyyppi kyllä. Jos jännittää, niin aina ei pysty leikkimään lelulla, mutta namit toimii silloinkin. Liekö myös hampaat lähdössä, kun lelujen kanssa on vähän hellempi.

Tällä viikolla päädyttiin vähän lisäämään tyypin ruuanmäärää, kun tuntuu olevan niin hoikka. Katsotaan lähteekö paino nousuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti