sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Viikon varrelta

Keskiviikkona ensin urakoitiin möllitokot Lauttasaatessa kuvaajana ja päälle Remen ja Bondin treenit. Reme teki noutoa, tunnarin ja ruudun, pienen pätkän seuruuta. Nouto oli fine. Tunnarissa oli nenä todellakin auki ja käytti sitä. Harmi vaan, että etsi aivan liian pitkältä. Maltoin kuitenkin mieleni ja annoin tehdä hommia. Löytyihän se lopulta sieltä lehtien alta. Seuruu oli kiva ja ruutukin paranee koko ajan.

Bondi teki asentoja, merkkiä ja loppuun ruudun. Asennot jees. Merkistä saatiin merkin tökkäisy pois, mutta ruutua ei hahmota eikä oikein muistanut, että namikuppi jäi sinne. Meni mutkitellen ja tsekkasi etutötsien takaosat. Uusinta otettiin lyhyemmältä matkalta, mutta saman tyyppinen oli sekin suoritus. Täytyy vähän miettiä taktiikkaa seuraavaa kertaa varten.

Torstaina aksattiin lainakoira Kuuran kanssa. Ihana pikkuraketti, joka paineli kyllä sellaista haipakkaa. Hyvä pätkä saatiin treeniä aikaan. Harmittavasti Kuuran kynsi ilmeisesti nappasi kiinni mattoon ja verilöylyhän siitä tuli. Tämä aiheutti hämmennystä seuraaville treenaajille, sillä yksi parson luuli, että kyseessä oli verijälkitreenit.. hups.

Perjantaina Bondi oli ekalla esiaksatunnilla ja melko pätevä tyyppi oli siellä. Häkkiin meno treenit meni hyvin ja alkoi siellä tarjoamaan makoilua. Pitää muistaa vaan palkita syvemmälle häkkiin, ettei ala kuikuilemaan ulos sieltä. Toisena treeninä tehtiin keinuvalla alustalla liikkumista. Itse en ensin tajunnut liikkumisen olevan se juttu, mutta hienosti tyyppi törötti kuitenkin laudalla eikä sen liikuttaminen ollut ongelma. Tämän jälkeen tehtiin tasapainotyynyllä seisomista etujaloilla ja kun sen tarjoaminen sujui, niin lähdettiin hakemaan tyynyllä pyörimistä niin, että etutassut on paikallaan ja takatassut kiertää tyynyä. Tätä ollaan tehty kotona laatikolla, mutta nyt ilmassa oli hieman jännitystä eikä Bondi aluksi lähtenyt tarjoamaan ja pyöriminen jäi kotitreeneihin. Seuraavaksi treenattiin peruuttamista ja hyvin tyyppi lähti sitäkin tekemään ihan kivasti. Ilmeisesti olen onnistunut vahvistamaan hyvin jo maahanmenoa, kun sitä myös tarjoaa kovasti, jos on epävarma. No ei haittaa, hyvä niin, koska rauhoittuu siihen. Loppuun vielä tehtiin ohjaajan perään menoa ja pysähtymiseen reagointia. Pirun nopea jamppa on jo tuossa iässä.

Lauantaina vietettiin russelien agimestiksiä Purinalla ja siinähän humpsahtikin sitten koko päivä aikalailla. Molemmat jampat osallistuivat mölliradalle ja huisin kivaahan se oli. Tosin Papulle eivät kelvanneet lelut eikä liioin kuivuneet natural menut. Onneksi tyyppu meni kuitenkin juuri ennen rataa pummimaan kanssakisaajalta kalkkunavoileipää ja sen voimin sitten liikkui kohtuullisesti radalla. Reimalla taas ei ollut ongelmia motivaation kanssa, vaan radalla mentiin ihan esteiden takia aika haipakkaa. Molempien kanssa vielä rallitettiin putkirallia, joka oli varsin lystikästä.

Tänään piti treenailla tokoa, mutta mulle pukkas lämpöä päälle. Höh. Pitää kerrata Lentsun nettitokot ja tehdä treenisuunnitelma ensi viikolle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti