sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Problems are only opportunities in work clothes

Tällä viikolla on taisteltu vireiden kanssa. No ei ehkä taisteltu, mutta mietitty ja treenattu kuitenkin. Ensinnäkin Reiman vire on ollut jossain ihan tapissa. Olisiko joku juoksunarttu tai sitten joku muu juttu sillä taas menossa. Kovasti on saanut käskeä ja treenejä ei olla aloitettu ennen kuin tyyppi rauhoittuu. Ollaankin sitten taas tehty treenejä ensin syömällä nameja. Liikkeisiin on lähdetty ensin syömällä nameja ja muutenkin on käytetty nameja, kun lelut vetää kierrokset aikalailla kaakkoon.

No merkki alkaa olla aika kiva. Ilme on hyvä ja häntä heiluu. On ehkä hippasen hidas ja pylly meinaa mennä maahan, mutta treenataan.

Bondin kanssa on tehty perusasentoa, mutta mun mielestä tekee niitä nyt vähän liian matalassa vireessä. Oma totuttelunsa on se, että tuo koira on hiljaa tehdessään. Saatta hieman hyppiä, mutta muuten on kovin hillitty. Ulkona tolpan kiertoja tehdessä sentään murisee, kun tulee palkalle.

Aksaan valmistavalla kurssilla tehtiin tällä viikolla istumisen tarjoamista: namit käteen ja ottaamaan, että pylly menee maahaan. Siitä nopea vapautus namille, joka on kädessä. Ei mun mielestä oo tässä tarpeeksi hyvällä draivilla. Pitäis kokeilla lelulla tai superherkulla. Toisena treeninä oli käsikosketus, jota käytettiin kohta apuna jalkojen alituksessa. Hyvin lähti sitäkin tekemään. Katsottiin myös lelun palauttamista. Kivasti tekee sitäkin, mutta lisää pitää treenata siten, että saa vaihtaa vain käskystä. Muuten pitää pitää lelusta kiinni. Paljon hyviä juttuja ja taas tekemistä tuleville viikoille.

Muuten pönteröltä on lähtenyt etuhampaita ja uusia on tulossa tilalle kovaa vauhtia. Rokotuksillekin pitäisi taas mennä.

Paljon on siis työhaalareissa olevia mahdollisuuksia meillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti